Οι δύο άνδρες των οποίων τα λείψανα βρέθηκαν στο Μπρίστολ και το Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα ανήκουν σε έναν γάλλο υπήκοο και τον βρετανό πρώην σύντροφό του, όπως αποκάλυψε η Μητροπολιτική Αστυνομία. Την ίδια ώρα ένας 34χρονος άνδρας που έμενε μαζί τους κατηγορείται για φόνο.

Ο Yostin Andres Mosquera, κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο ανδρών, οι οποίοι κατονομάζονται από τη Met Police ως ο 62χρονος Albert Alfonso και ο 71χρονος Paul Longworth.

Οι ντετέκτιβ έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη την Τετάρτη, αφού δύο βαλίτσες φέρεται να είχαν πεταχτεί στη γέφυρα Clifton Suspension Bridge στο Μπρίστολ, προτού βρεθούν περαιτέρω λείψανα στο διαμέρισμα των θυμάτων, στο δυτικό Λονδίνο, την Παρασκευή.

Οι δύο δολοφονημένοι άνδρες είχαν κάποτε σχέση και εξακολουθούσαν να ζουν μαζί. Ήταν γνωστοί στον ύποπτο, ο οποίος έμενε μαζί τους για μικρό χρονικό διάστημα, δήλωσε η αστυνομία.

μπρίστολ

Ο 34χρονος Yostin Andres Mosquera

«Έγκλημα μίσους»

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι υπήρχε «ομοφοβικό κίνητρο» από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, αλλά έχει αρχικά κατηγοριοποιήσει το περιστατικό ως «έγκλημα μίσους» σύμφωνα με τις εθνικές κατευθυντήριες γραμμές.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για πρώτη φορά για έναν άνδρα που συμπεριφερόταν ύποπτα στη γέφυρα Clifton Suspension Bridge το βράδυ της Τετάρτης. Έφτασαν στο σημείο μέσα σε 10 λεπτά, όπου βρήκαν δύο βαλίτσες πεταμένες με ανθρώπινα υπολείμματα.

Ο ύποπτος, ο οποίος είχε ταξιδέψει εκεί με ταξί, είχε ήδη διαφύγει από τη σκηνή.

Περαιτέρω λείψανα βρέθηκαν στη διεύθυνση του δυτικού Λονδίνου την Παρασκευή.

Ο 34χρονος Mosquera, από την Scotts Road του δυτικού Λονδίνου, συνελήφθη από ένοπλους αστυνομικούς στο σταθμό Bristol Temple Meads τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο του Wimbledon Magistrates’ Court αργότερα σήμερα, Δευτέρα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να αναζητά συγγενείς των θυμάτων.

«Γνωρίζω ότι αυτό το απαίσιο περιστατικό θα προκαλέσει ανησυχία όχι μόνο στους κατοίκους του Shepherds Bush αλλά και στην ευρύτερη LGBTQ+ κοινότητα σε όλο το Λονδίνο. Ελπίζω να σας καθησυχάσει το γεγονός ότι, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και βρίσκονται σε σχετικά πρώιμο στάδιο, δεν αναζητούμε προς το παρόν κανέναν άλλον σε σχέση με τους δύο φόνους», δήλωσε η επικεφαλής της Αστυνομίας.