Άφωνοι έμειναν οι λουόμενοι σε παραλία της Ιταλίας, όταν είδαν δύο γυναίκες να πιάνονται κυριολεκτικά στα χέρια για… μία ξαπλώστρα.

Το απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το σαββατοκύριακο στο παραθαλάσσιο θέρετρο Varcaturo, κοντά στη Νάπολη.

Οι δύο γυναίκες απαίτησαν να τους δοθούν ξαπλώστρες κοντά στη θάλασσα, τοποθετώντας τες μπροστά σε ανθρώπους που βρίσκονταν ήδη για ώρες στην παραλία, όπως δήλωσε αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης, επικαλούμενος μάρτυρα.

Οι ναυαγοσώστες αρνήθηκαν και τότε ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ των γυναικών και ορισμένων λουόμενων. Στα πλάνα, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, διακρίνονται να παλεύουν και να τραβάει η μία τα μαλλιά της άλλης.

Περίπου δώδεκα άνθρωποι βρίσκονται γύρω τους, που προσπαθούν να τις ηρεμήσουν, αλλά μάταια. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι γυναίκες στράφηκαν εναντίον και των ναυαγοσωστών, που προσπαθούσαν να τις απομακρύνουν, ενώ ο καβγάς συνεχίστηκε για «περισσότερο από μισή ώρα».

Οι ντόπιοι έστειλαν αναφορά στον βουλευτή Φρανσέσκο Εμίλιο Μπορέλι, με την οποία περιέγραψαν λεπτομερώς πώς η παραλία μετατράπηκε σε ρινγκ.

Ο Μπορέλι έκανε λόγο για «ανεξέλεγκτη βία» και δήλωσε ότι οι δράστες «δεν ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται δημόσια και πρέπει να αναμορφωθούν».

«Οι γυναίκες διακινδύνευσαν την ασφάλεια του κοινού. Ένας καυγάς μεταξύ γυναικών μπροστά σε οικογένειες και παιδιά. Για ποιο λόγο; Για μια ξαπλώστρα στην παραλία. Έχουμε ξεπεράσει κάθε φαντασία», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Επίσης, σε ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε: «Αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, σπέρνοντας πανικό σε μια παραλία, δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητοι. Ζητάμε να εντοπιστούν αυτές οι γυναίκες και να προσαχθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό».

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral