Ένας αναγνώστης χειλιών αποκάλυψε τη συγκινητική αντίδραση της Κέιτ Μίντλετον στο όρθιο χειροκρότημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του τελικού του Wimbledon.

Καθώς η 9χρονη Σάρλοτ και η μητέρα της, πριγκίπισσα της Ουαλίας, έφτασαν για να πάρουν τις θέσεις τους στο Royal Box, έγιναν αποδέκτες θερμού χειροκροτήματος από το κοινό.

Η 42χρονη Κέιτ, η κόρη της Σάρλοτ και η αδερφή της Πίπα Μίντλετον, είδαν τον πρωταθλητή Κάρλος Αλκαράθ να αντιμετωπίζει τον βετεράνο Νόβακ Τζόκοβιτς, κερδίζοντας σε τρία σετ.

Η Κέιτ ήταν εντυπωσιακή φορώντας ένα μωβ midi φόρεμα, nude γόβες και ασορτί τσάντα, χρυσούς κρίκους και γυαλιά ηλίου, κάνοντας τη δεύτερη επίσημη εμφάνισή της για φέτος.

Τι ψέλλισε η Κέιτ Μίντλετον κατά την άφιξή της στο Wimbledon

Ο αναγνώστης χειλιών Jeremy Freeman ανέλυσε τη στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έφτασαν στο γήπεδο.

Μιλώντας στη «The Sun», ο ειδικός ισχυρίζεται ότι η Κέιτ ζήτησε από την κόρη της να «έρθει εδώ» καθώς πλησίαζαν στις θέσεις τους στο περίφημο Royal Box.

Σύμφωνα με τον ειδικό, η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαινόταν ελαφρώς μπερδεμένη καθώς έφτασαν στις θέσεις τους, με την Κέιτ να την καθοδηγεί και την Πίπα λίγο πιο πίσω.

Η μελλοντική βασίλισσα, η οποία απέχει από τα δημόσια βασιλικά της καθήκοντα καθώς υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, είπε στη συνέχεια «ευχαριστώ» στη γυναίκα που τις συνόδευσε και μετά έγνεψε στο πλήθος που σηκώθηκε και χειροκροτούσε τις δύο πριγκίπισσες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε «γεια σας» χαμογελώντας στους θεατές και μετά στράφηκε προς την Deborah Jevans λέγοντας: «Τόσο γλυκό».

Δείτε το βίντεο

Η συνάντηση με τον πρωταθλητή Κάρλος Αλκαράθ

Η Κέιτ, μετά το τέλος του αγώνα, παρέδωσε το τρόπαιο του Wimbledon στον Κάρλος Αλκαράθ, καθώς ο Ισπανός κέρδισε το Grand Slam για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στη συνέχεια, Κέιτ και Σάρλοτ μίλησαν στον Ισπανό Αλκαράθ εκτός γηπέδου και αποκάλυψαν ότι παρακολουθούν τις εμφανίσεις του από το σπίτι.

Η Κέιτ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η Σάρλοτ, σε επευφημούσε. Είχε σταυρώσει τα δάχτυλά της».

Ο Αλκαράθ, ο οποίος ήταν ντυμένος στα λευκά και κρατούσε το τρόπαιό του, απάντησε: «Χαίρομαι που σε γνωρίζω».

«Σε έχουμε παρακολουθήσει πολύ στην τηλεόραση, οπότε είναι υπέροχο που επιτέλους σε συναντήσαμε», προτού το επαναλάβει καθώς ο αθλητής πάσχιζε να την ακούσει.

Η Σάρλοτ ήταν ελαφρώς ντροπαλή καθώς στεκόταν δίπλα στη μητέρα της και χαμογέλασε στον Αλκαράθ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, καθώς η θεία της Πίπα στεκόταν πίσω τους και χαμογέλασε στην αλληλεπίδραση.

Προτού δώσει το τρόπαιο στον Αλκαράθ, η Κέιτ έσφιξε το χέρι του Νόβακ Τζόκοβιτς και τον συνεχάρη.

Οι δημόσιες εμφανίσεις μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Η Κέιτ υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο τον Μάρτιο στο Trooping the Color στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα. Αυτή ήταν η δεύτερη δημίσια εμφάνισή της.