Οι Ευρωπαίοι πελάτες θα έχει στη γκάμα των επιλογών του σε λίγο διάστημα ένα ακόμη μοντέλο. Το  Ariya NISMO – το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο NISMO της Nissan στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει και η  Ariya NISMO θα είναι η ενσάρκωση των απόλυτων επιδόσεων της Nissan. Βασισμένο στην μεγάλη κληρονομιά της NISMO και διατηρώντας την εμπνευσμένη από την Ιαπωνία σχεδίαση, το Ariya NISMO με την απόδοση του Ariya e-4ORCE 87 KWh.

«Η NISMO επιστρέφει στην Ευρώπη! Επαναφέρουμε αυτό το συναρπαστικό brand στην αγορά μας με ένα νέο μοντέλο. Καθώς προωθούμε τον εξηλεκτρισμό της γκάμας μας, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να προσφέρουμε συναρπαστικά μοντέλα στους πελάτες και στους λάτρεις της NISMO» δήλωσε ο  Mayra González, Divisional Vice President Marketing & Sales, Nissan Europe.

Το Ariya NISMO έχει όπως είναι φυσικό σπορ τολμηρές εξωτερικές λεπτομέρειες, έτοιμο να δώσει ρεσιτάλ στις αγωνιστικές πίστες. Με σχεδίαση εμπνευσμένη από την Ιαπωνία, το πλήρως ηλεκτρικό Ariya NISMO παρέχει εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση, μειώνοντας την οπισθέλκουσα και δημιουργώντας μεγαλύτερη κάθετη δύναμη σε υψηλότερες ταχύτητες.

Είναι εξοπλισμένο με ένα τελειοποιημένο σύστημα e-4ORCE για καλύτερη κατανομή ισχύος και ροπής στους τροχούς. Το Ariya NISMO προσφέρει συνεχή γραμμική επιτάχυνση ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Ειδικότερα, το σύστημα e-4ORCE είναι ρυθμισμένο από την NISMO, ώστε να μεγιστοποιεί την απόδοση τόσο του μπροστινού όσο και του πίσω συστήματος ανάρτησης, εξασφαλίζοντας πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς να χάνεται η ακρίβεια του σπορ αυτοκινήτου.

Το κομψό εσωτερικό του μοντέλου με βάση το μαύρο συμπληρώνεται από μια πικάντικη κόκκινη πινελιά που αποπνέει στυλ και κομψότητα. Επιπλέον, τα ειδικά καθίσματα NISMO θυμίζουν αυτοκίνητα Formula E, παρέχοντας εξαιρετικό κράτημα και εξασφαλίζοντας άνεση για όλους στο εσωτερικό.