Παρ’ ολίγο να σημειωθεί τραγωδία τα ξημερώματα στον Πειραιά, όταν μια 16χρονη κοπέλα τραυμάτισε σοβαρά με αιχμηρό αντικείμενο μια 19χρονη κοπέλα.

Το επεισόδιο, σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από νυχτερινό κέντρο του Πειραιά.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 16χρονη πλησίασε την 19χρονη και την μαχαίρωσε, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Τρεις συλλήψεις συνολικά

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά εντόπισαν και συνέλαβαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, την 16χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακόμη, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από την 16χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε πέσει στο έδαφος και μαζί με την 16χρονη διέφυγαν, εγκαταλείποντας την παθούσα σοβαρά τραυματισμένη.

Επιπλέον, συνελήφθη η μητέρα της 16χρονης για την παραμέληση της εποπτείας της.

Και οι τρεις δεν έχουν πει τίποτα για το περιστατικό στους αστυνομικούς και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.

Στο νοσοκομείο το θύμα

Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα από το μαχαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 19χρονη δεν έχει μιλήσει ακόμα στους αστυνομικούς για να εξακριβωθεί ποια ήταν η σχέση της με τη 16χρονη που της επιτέθηκε.