Όλα τα καλά πράγματα κάποτε τελειώνουν, ακόμη και το Stranger Things.

Το επιτυχημένο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Netflix, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2016, θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν του.

Η πολυαγαπημένη σειρά απέχει ακόμα μήνες από την κυκλοφορία της πέμπτης και τελευταίας σεζόν της, αλλά για να κατευνάσει τους θαυμαστές της, έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά από τα παρασκήνια.

Για να γιορτάσουν την όγδοη επέτειο από το ντεμπούτο του, οι παραγωγοί ανέβασαν ένα κλιπ από τα παρασκήνια ανακοινώνοντας ότι το συνεργείο βρίσκεται στα μισά των γυρισμάτων της πέμπτης σεζόν.

Τα τελευταία επεισόδια του «Stranger Things» δεν έχουν ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά έχει προταθεί ότι θα μπορούσαν να φτάσουν το 2025, σύμφωνα με το BBC.

Το βίντεο από τα παρασκήνια

Το δίλεπτο teaser βίντεο ξεκινά με ένα πλάνο από κλακέτα πριν δείξει ένα μοντάζ από γνωστές τοποθεσίες της σειράς, όπως το Hawkins High School.

Στα Παρασκήνια | Stranger Things 5 | Στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν | Netflix

Στη συνέχεια, ο Caleb McLaughlin, που υποδύεται τον Lucas, αφηγείται: «Καλώς ήρθατε στην πέμπτη σεζόν του Stranger Things».

Οι θαυμαστές είδαν επίσης τον Βρετανό ηθοποιό Jamie Campbell Bower, ο οποίος υποδύεται τον κακό Vecna.

Στο τέλος της τέταρτης σεζόν ο χαρακτήρας του φάνηκε να δραπετεύει από μια κορυφαία μάχη με την Eleven, αλλά όχι πριν ανοίξει ένα ρήγμα μεταξύ του κόσμου του και της διάστασης The Upside Down.

Υπάρχει επίσης ένα σύντομο πλάνο της ηθοποιού Linda Hamilton, η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της στις ταινίες Terminator.

Φρενίτιδα από τους θαυμαστές

Μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευσή του, το teaser κλιπ είχε περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές στο TikTok, το YouTube και το X.

Ως επί το πλείστον, οι θαυμαστές ήταν ευτυχείς που έλαβαν μια ενημέρωση για την πρόοδο της πολυαναμενόμενης τελευταίας σεζόν.

Ωστόσο, ένα απλό teaser δεν είναι αρκετό για να κατευνάσει την επιθυμία των θαυμαστών να μάθουν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα σεζόν.

Τι γνωρίζουμε για τη νέα σεζόν

Έτσι, η Guardian παρουσίασε όλα όσα γνωρίζει και εμείς σας τα μεταφέρουμε. Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, το σχέδιο είναι η σειρά να ολοκληρωθεί με οκτώ επεισόδια.

Πέρυσι οι σεναριογράφοι του Stranger Things άφησαν να εννοηθεί ότι η πέμπτη σεζόν θα ήταν σαν «η πρώτη και η τέταρτη σεζόν να έκαναν παιδί. Και μετά αυτό το μωρό έπαιρνε στεροειδή».

«Είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ από άποψη κλίμακας, αλλά ήταν πραγματικά διασκεδαστικό, γιατί όλοι είναι ξανά μαζί στο Χόκινς: τα αγόρια και η Eleven αλληλοεπιδρούν περισσότερο όπως γινόταν και με την πρώτη σεζόν. Και, ναι, μπορεί να υπάρχουν spin-offs, αλλά η ιστορία της Eleven και του Ντάστιν και του Λούκας και του Χόπερ, οι ιστορίες τους τελειώνουν εδώ. Αυτό είναι…» είχαν πει τα αδέρφια Ντάφερ.

Σε συνεντεύξεις που έχει δώσει πρόσφατα, η Millie Bobby Brown είχε δηλώσει: «είμαι πολύ έτοιμη να αποχαιρετήσω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου και να ανοίξω καινούργια».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Noah Schnapp είπε ότι οι αδελφοί Duffer «πρέπει να σκοτώσουν κάποιους ανθρώπους».

«Πρέπει να γίνουμε το Game of Thrones. Πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία του Game of Thrones», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως σημειώνει ο Guardian, ίσως αυτό να σημαίνει ότι το Eleven δεν θα έχει ένα καλό τέλος.

Κατά την ανακοίνωση της τελευταίας σεζόν, οι αδελφοί Duffer δήλωσαν για τη σειρά:

«Υπάρχουν ακόμα πολλές συναρπαστικές ιστορίες να ειπωθούν στον κόσμο του Stranger Things. Νέα μυστήρια, νέες περιπέτειες, νέοι απροσδόκητοι ήρωες».