Η Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε με βίντεο ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η πρώην Επίτροπος και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Την υποψηφιότητά της συνοδεύει με κείμενο διακήρυξης αρχών και θέσεων και με τίτλο «Είμαι η Άννα Διαμαντοπούλου και ζητώ τη στήριξή σας. Για ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ».

«Πιστεύω στην κοινωνία, πιστεύω στην πολιτική, πιστεύω στη δύναμη του ανθρώπου να ορίζει τη μοίρα του, στη δύναμη του καθενός και της καθεμιάς μας να ονειρεύεται και να χτίζει μια καλύτερη ζωή. Αυτό κατάφερε η γενιά μου και μια σειρά Ελλήνων με το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων στην εξουσία», αναφέρει η Άννα Διαμαντοπούλου.

Προσθέτει πως «τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια σειρά από σταυροδρόμια. Και σε αυτά τα σταυροδρόμια, πιστεύω ότι μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ενεργοποιώντας τις αστείρευτες δυνάμεις της παράταξής μας, με όραμα για τις ζωές μας, με πολιτικές θέσεις με ουσία, πίστη, δουλειά και ρεαλισμό μπορούμε να δείξουμε τον δρόμο και να τον βαδίσουμε μαζί. Γι’ αυτό και κατεβαίνω υποψήφια για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και σας καλώ στις κάλπες στις 6 Οκτωβρίου».