Ο πρόεδρος της Stoiximan Super League κ. Βαγγέλης Μαρινάκης παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της κλήρωσης της νέας σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος και τόνισε μεταξύ άλλων, πως στόχος είναι η Ελλάδα να φτάσει την 10η θέση της κατάταξης της UEFA.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε εδώ για την κλήρωση της νέας σεζόν του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε να είναι μία εξαιρετική χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο. Τελείωσε μία χρονιά που είχαμε ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε στο νήμα με πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ και έφερε δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, τα πρώτα σε επίπεδο ανδρών και νέων.

Ήταν ένας θρίαμβος του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει να κάνει με την οργάνωση κάποιων ομάδων. Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία να το πράξουμε και εμείς επειδή είδαμε ότι μπορούμε σε υψηλό επίπεδο να κερδίζουμε. Έναν αντίστοιχο θρίαμβο είχαμε το 2004 αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Αυτή η επιτυχία του Ολυμπιακού που ανέβασε τον συντελεστή, δεν πρέπει να την χάσουμε και όλοι μαζί να πάμε ακόμη ψηλότερα.

Ο στόχος είναι να φτάσει στην 10η θέση. Να είμαστε στην πρώτη 12άδα αν όχι στην 10άδα. Σήμερα αρχίζει το νέο πρωτάθλημα με την κλήρωση, με ένα νέο φορμάτ, το οποίο θεωρώ ότι θα κάνει το πρωτάθλημα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική πιο ανταγωνιστικό. Θα βοηθήσει το πρωτάθλημα μας.

Μαζί με το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει και μία νέα εποχή και αυτό θέλω να το πετύχουμε όλοι μαζί με την αλλαγή προεδρίας στην ΕΠΟ. Ετοιμάζουμε πρόταση και για τη Super League 2 ώστε να πάει ψηλότερα η χώρα. Ήδη επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο για το τηλεοπτικό κομμάτι με κοινή διαχείριση. Εύχομαι όλα τα καλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο».