Την ενδοοικογενειακή βία δυστυχώς την συναντάμε παντού. Μεγάλη θύελλα έχουν δημιουργήσει οι ξαφνικές κατηγορίες της Τατιάνα Ντράγκοβιτς κατά του Γκόραν Ιβανίτσεβιτς.

Σε συνέντευξή της στην κροατική «Nacional», η πρώην σύζυγος του διάσημου τενίστα τον κατηγόρησε για σωματική βία, υποστηρίζοντας ότι την άρπαξε από το λαιμό και προσπάθησε να την πνίξει. Δήλωσε επίσης ότι πρόσφατα έγινε στόχος εκφοβισμού στο διαμέρισμά της στο Ζάγκρεμπ, τον οποίο συνέδεσε με μια περιουσιακή διαμάχη με τον πρώην κόουτς του Τζόκοβιτς.

«Πριν από λίγες μέρες, δύο άγνωστοι άνδρες άρχισαν στις τρεις το πρωϊ να χτυπούν ασταμάτητα το κουδούνι του διαμερίσματος στην οδό Dalmatinska όπου μένω με την οικογένειά μου. Τις επόμενες δύο μέρες συνέβη ξανά» – είπε υπαινισσόμενη εκφοβισμό για να φύγει το συντομότερο δυνατό από το σπίτι. Η σύζυγος του Γκόραν Ιβανίσεβιτς αποφάσισε να αποκαλύψει το οδυνηρό παρελθόν της.

«Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το περιστατικό συνέβη τη στιγμή που η κόρη μας Amber Marija έδωσε επίσημα στον πρώην σύζυγό μου, και στην πραγματικότητα πούλησε, το ίδιο διαμέρισμα στην οδό Dalmatinska, το οποίο της έδωσα, διατηρώντας το δικαίωμα να το έχει για μια ζωή. Λοιπόν, είναι πιθανό ότι εκείνο το κουδούνισμα στη μέση της νύχτας σηματοδότησε την αρχή της διαδικασίας εκφοβισμού με στόχο να με βγάλει από αυτό το διαμέρισμα. Εκτός από αυτό το διαμέρισμα, δεν έχω άλλα περιουσιακά στοιχεία», είπε το διάσημο μοντέλο.

«Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς με έπιασε από το λαιμό και πήγε να πνίξει και μετά άρχισε να κλαίει και είπε ότι δεν το εννοούσε. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Ήθελα μόνο να προστατέψω τα παιδιά μου. Σιωπώντας, επέτρεψα μόνο να μεγαλώσει η δύναμη του πατέρα τους για χρόνια» επεσήμανε η Ντράγκοβιτς σε ένα θέμα που βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της Nacional.

«Λόγω περίπλοκων οικογενειακών συνθηκών και ότι ο Γκόραν και εγώ έχουμε παιδιά σε νέους γάμους, κατοχύρωσα την ιδιοκτησία αυτού του διαμερίσματος στην Αμπερ αποκλειστικά για να έχει μια αίσθηση ασφάλειας για το μέλλον, με σαφή συμφωνία ότι η μεταβίβαση είναι τυπικό θέμα και ότι έχω το δικαίωμα να ζήσω εκεί μια ζωή.

Αντιλαμβάνονται ότι το διαμέρισμα επιβαρύνεται με υποθήκες από τρίτους. Ωστόσο, η κατάσταση άρχισε να εξελίσσεται διαφορετικά. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα αναφέρω όλα αυτά στην αστυνομία και να μιλήσω δημόσια για το τραύμα και τη φρίκη που βιώνω εξαιτίας της συμπεριφοράς του Γκόραν Ιβανίτσεβιτς», τόνισε ο πρώην σύζυγος του. Για το θέμα πλέον τον λόγο έχουν οι κροατικές αρχές.

Ο Ιβανίτσεβιτς αρνήθηκε αυτούς τους ισχυρισμούς, δηλώνοντας ότι χαρακτηρίστηκε ως «οικογενειακός κακοποιός» μόνο αφού προσπάθησε να διεκδικήσει τα χρήματα που πιστεύει ότι τα πήρε παράνομα η Ντράγκοβιτς. Επίσης, έχει υποβάλει μηνύσεις εναντίον της και της κόρης τους για οικονομικές διαφορές. Η κατάσταση έχει οδηγήσει σε μια αμφιλεγόμενη νομική μάχη, με τα δύο μέρη να διατυπώνουν σοβαρές κατηγορίες το ένα εναντίον του άλλου.