Ο Αντώνης Ρέμος διανύει μια δύσκολη περιόδο τον τελευταίο καιρό, αφού ελέγχεται από τις αρμόδιες Αρχές για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και μη καταβολή χρεών, μετά από πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, με το οποίο δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του.

Στη συναυλία που έδωσε ο τραγουδιστής στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουλίου έστειλε το δικό του μήνυμα από τη σκηνή για την πολυσυζητημένη υπόθεση που τον αφορά.

Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους

Όλα στην ώρα τους. Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα, ποτέ δε σας έχω κοροϊδέψει, ποτέ δε σας έχω πει ψέματα και αυτά που λέω, πραγματικά τα εννοώ. Κι αν κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει, να το ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει

«Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει. Η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει πάντα στον αέρα», τόνισε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο τραγουδιστής ενώπιον των χιλιάδων θαυμαστών που συνέρρευσαν στο Θέατρο Γης για να τον απολαύσουν.

@steve.toumpas Ποσο μαγικα ηταν 💛 #viral #greece #fy #φοργιου #μπεςφοργιου #aremovic #vlog ♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_