Το «Καλοκαίρι στο Νότο» είναι ξανά εδώ, με ένα βίντεο που έχει γίνει viral σε λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που αναρτήθηκε στο YouTube.

Το 2022 οι απίθανες γιαγιάδες που πρωταγωνιστούν στα βίντεο της ραδιοφωνικής ομάδας της εκπομπής «Καλοκαίρι στο Νότο» του Γιώργου Μπαλοθιάρη και της Γωγώς Βερίγου είχαν ανοίξει βεντέτα με τους τράπερς.

Το 2023 οι γιαγιάδες δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με τις εκλογές αφού έφτασαν να… ιδρύσουν και κόμμα.

Η φήμη τους εκτοξεύτηκε, πήραν όλη τη δόξα και οι παππούδες της Κρήτης δεν το άντεξαν, όπως αποτυπώνεται στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα Τετάρτη.

Μπροστάρης στην αντίδραση των παππούδων στις γιαγιάδες που δεν σταματούν να δίνουν συνεντεύξεις δεν είναι άλλος από τον περίφημο μάγειρα Ηλία Μαμαλάκη.

Ο ίδιος προτείνει στην παρέα που έχει την έδρα της σε καφενείο να κυκλοφορήσουν ένα βίντεο καλύτερο από αυτά των γιαγιάδων.

«Στάκα με τ’ αυγά»

Ο παππούς Κωστής o καφετζής, πάντως, δεν δείχνει αισιόδοξος, όπως δηλώνει στο βίντεο αφού «δεν είναι στη showbiz», αν και στα πρόβατα πάει με ροζ κοστούμι.

Και τότε ο Ηλίας Μαμαλάκης τονίζει ότι το ζήτημα είναι η ψυχολογία και ότι πρέπει να χτυπήσουν τις γιαγιάδες εκεί που πονάνε: στο φαγητό.

Ρωτάει τον Κωστή τι διαθέτει σήμερα το καφενείο για φαγητό και μόλις του απαντάει ότι έχει στάκα με τ’ αυγά (παραδοσιακό πιάτο στην Κρήτη) φωνάζει: «Αυτό είναι».

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Καλοκαίρι Στο Νότο - STAKA ME TA AVGA (Official Music Video)