Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνίστρια μια 16χρονη που μαχαίρωσε μια 19χρονη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (16/7) έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Οι φωνές και τα χτυπήματα

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 16χρονη πλησίασε την 19χρονη και την μαχαίρωσε, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το in ακούγεται η 16χρονη να φωνάζει και βρίζει την 19χρονη η οποία πέφτει στο έδαφος και δέχεται τα χτυπήματα από την ανήλικη.

Είναι σοκαριστικό ότι όλα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τουλάχιστον 10 ατόμων που βρίσκονται πολύ κοντά στις δύο νεαρές αλλά κανείς δεν τις χωρίζει.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το in

Τρεις συλλήψεις συνολικά

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά εντόπισαν και συνέλαβαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, την 16χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακόμη, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από την 16χρονη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε πέσει στο έδαφος και μαζί με την 16χρονη διέφυγαν, εγκαταλείποντας την παθούσα σοβαρά τραυματισμένη.

Επιπλέον, συνελήφθη η μητέρα της 16χρονης για την παραμέληση της εποπτείας της.

Στο νοσοκομείο το θύμα

Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα από το μαχαίρι.