Το σίριαλ της μεταγραφής του Φώτη Ιωαννίδη συνεχίζεται.

Οι αναφορές από τα μέσα του εξωτερικού είναι συνεχής για την έντονη προσπάθεια της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Μπολόνια για να αποκτήσουν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Σε ακόμα ένα δημοσίευμά της η «A Bola» αναφέρεται στο τεράστιο ενδιαφέρον του συλλόγου από τη Λισαβόνα για την αγορά του 24χρονου φορ του «τριφυλλιού» κάνοντας λόγο ότι οι διοικούντες την Σπόρτινγκ προσφέρουν στον διεθνή Έλληνα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το 1.500.000 ευρώ.

«Πόλεμος ανάμεσα στη Σπόρτινγκ και την Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη. Σε κρίσιμη φάση μπαίνει η μεταγραφή του 24χρονου Έλληνα επιθετικού και ο αγώνας γίνεται ανάμεσα στα Λιοντάρια και τους Ιταλούς. Στην Ιταλία εγγυώνται ότι η ομάδα της Serie A έφτασε τα 22 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. μπόνους, πρόταση που ξεπερνά τα 20 εκατ. που έχει καταθέσει η Σπόρτιγνκ για να αποκτήσει τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας διεθνής σκέφτεται και τις δύο επιλογές γιατί αφενός η Μπολόνια καταφέρνει να ξεπεράσει ελαφρώς τον μισθό του 1,5 εκατομμυρίου που τον περιμένει στο Alvalade, αφετέρου οι πρασινόλευκοι του δίνουν την ευκαιρία να παλέψει για τίτλους. Αυτός όμως που έχει τον τελευταίο λόγο είναι ο σύλλογος της Αθήνας, που παίζει στην αγορά με την υψηλή ζήτηση που έχει ο επιθετικός», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «A Bola».