Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του φρικτού τροχαίου σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, στην Κρήτη, ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα για τις συνθήκες θανάτου της 72χρονης που παρασύρθηκε θανάσιμα από τράκτορα την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που φέρνει στο φως το neakriti.gr, φαίνεται η 72χρονη γυναίκα να περνάει κανονικά τη διάβαση στη Λεωφόρο Κνωσού. Τη στιγμή που βρίσκεται στη διαχωριστική νησίδα και επιχειρεί να διασχίσει τη διάβαση στο αντίθετο ρεύμα, ο τράκτορας ξεκινάει με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του χάνοντας τη ζωή της.

Το βιντεοληπτικό υλικό βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας και τα όσα δείχνει φαίνεται να καταρρίπτουν τις αρχικές μαρτυρίες ότι η γυναίκα πήδηξε το διαχωριστικό στηθαίο για να βρεθεί απέναντι.

Τα πλάνα του βίντεο φαίνεται να καταρρίπτουν τις μαρτυρίες ότι η γυναίκα πήδηξε το διαχωριστικό στηθαίο

Εν τω μεταξύ ελεύθερος μέχρι τη δικάσιμο αφέθηκε ο οδηγός του τράκτορα, μετά την απολογία του στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη για θανατηφόρο παράσυρση πεζού.

Την ίδια ώρα, θρήνος επικρατεί στην οικογένεια της 72χρονης Κατερίνας για τον τραγικό θάνατό της σε κεντρική λεωφόρο της πόλης, ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretalive.gr, η 72χρονη είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της στη μία πλευρά του δρόμου, στο ρεύμα καθόδου και στη συνέχεια πέρασε απέναντι, προκειμένου να επισκεφθεί κατάστημα της περιοχής.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι, επιστρέφοντας στο σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της η γυναίκα προσπάθησε να πηδήξει από το διαχωριστικό διάζωμα της λεωφόρου Κνωσού.

Όμως, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες μαρτυρίες, γλίστρησε και έπεσε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες ενός διερχόμενου τράκτορα.

Ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθώς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της γυναίκας, ενώ φαίνεται ότι το όχημα κινείτο με ελάχιστη – έως και μηδενική – ταχύτητα.