Ο J. Michael Cline, ιδρυτής της εφαρμογής έκδοσης εισιτηρίων κινηματογράφου Fandango, έπεσε στο κενό από τον 20ό όροφο από κτίριο στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ήταν νωρίς το πρωί της Τρίτης που ο επιχειρηματίας πήδηξε από τον 20ό όροφο του ξενοδοχείου The Kimberly στο Μανχάταν και προσγειώθηκε σε ένα μπαλκόνι στον τρίτο όροφο.

Ο 64χρονος επιχειρηματίας, όπως μεταδίδει το TMZ, άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο δωμάτιό του.

Το τελευταίο σημείωμα του J. Michael Cline

«Λυπάμαι πολύ. Δεν μπορώ να εξηγήσω τον πόνο που τα σκ@@@σα τόσο πολύ. Σας αγαπώ όλους» έγραψε χαρακτηριστικά ο J. Michael Cline. Αφού έγραψε το ιδιόχειρο σημείωμα, βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό.

Ο J. Michael Cline ίδρυσε τη Fandango το 2000 και είχε επίσης ρόλους με τις εταιρείες χρηματοδότησης νεοφυών επιχειρήσεων Accretive και Juxtapose.

Μεταξύ άλλων επιχειρήσεων που ίδρυσε είναι και η εταιρεία τεχνολογίας R1 RCM, η ασφαλιστική εταιρεία επιχειρήσεων Insureon και η επιχείρηση λύσεων εκπαίδευσης Everspring.

O επιχειρηματίας παντρεύτηκε τη σύζυγό του Pamela το 1995 και απέκτησαν έξι παιδιά. Αγόρασαν το σπίτι τους στο Palm Beach στα τέλη του 2020 για 20 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Palmb Beach Daily News.