Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να πνίγεται στα ρηχά πισίνας στο Λας Βέγκας. Η 58χρονη Βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας, πάσχιζε να κολυμπήσει για 25 λεπτά, ενώ κανένας από αυτούς που πέρναγαν δίπλα της δεν την βοήθησε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, η Λετίσια Γκονζάλες Τριπλέτ, 58 ετών, ήταν ακίνητη και με το πρόσωπο προς τα κάτω στην πισίνα για περίπου 10 λεπτά αφού πάλευε να κολυμπήσει για περίπου 25 λεπτά. Δεν είναι σαφές αν η Triplett κάλεσε για βοήθεια κατά τη διάρκεια της πάλης της, καθώς οι άλλοι κολυμβητές δεν φάνηκαν να αντιλαμβάνονται την αγωνία της.

Τι δείχνει το βίντεο – Από καρδιακή ανακοπή… ο θάνατος

Σύμφωνα με τα πλάνα που ήρθαν στη δημοσιότητα, η Τρίπλετ να προσπαθεί να κρατηθεί από τη σκάλα της πισίνας, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ακόμα και όταν είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, λουόμενοι περνούσαν από το σημείο χωρίς να δίνουν σημασία στην τραγωδία που είχε συμβεί.

Δικηγόρος του αθλητικού κέντρου δήλωσε ότι η Τρίπλετ, η οποία ήταν βετεράνος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, περπατούσε με πατερίτσες πριν να μπει στην πισίνα. Η ίδια δικηγόρος δήλωσε ότι ο θάνατος της 58χρονης προήλθε από καρδιακή ανακοπή και ότι τέτοια τραγωδία δεν είχε σημειωθεί ποτέ στο εν λόγω αθλητικό κέντρο.

Δείτε το βίντεο

Σημειώνεται ότι η Triplett κατατάχθηκε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο Las Cruces στο Νέο Μεξικό και «αγάπησε» τον στρατό καθ’ όλη τη διάρκεια των 24 ετών της θητείας της. Πραγματοποίησε μια περιοδεία στο Αφγανιστάν το 2008 και «έλαβε πολλά μετάλλια και κορδέλες για τις εξαιρετικές υπηρεσίες της» αναφέρει η νεκρολογία