Πολλοί τουρίστες έχουν κατακλύσει τις περιοχές της Ελλάδος απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές τους με ξεγνοιασιά. Ωστόσο, μια στιγμή, μία παρεξήγηση μπορεί να οδηγήσει σε καυγά και να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ένα τέτοιο περισταστικό συνέβη στην Ναύπακτο, η οποία τα τελευταία χρόνια υποδέχεται τουρίστες από τις ΗΠΑ και Ελληνοαμερικάνους που επιστρέφουν στον τόπο καταγωγής τους για να απολάυσουν τις διακοπές τους στα πανέμορφα τοπία της χώρας μας.

Κάθε χρόνο οι Ναυπάκτιοι Ελληνοαμερικανοί, περιμένουν την στιγμή που θα επιστρέψουν στην πατρίδα για καλοκαιρινές διακοπές.

φωτογραφία: pelop.gr

Μπάνια, ποτό και χορό μέχρι το πρωί, απολαμβάνουν τα νέα παιδιά.

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια φαινόμενα βίας είχαν εκλείψει, ένα περιστατικό που σημειώθηκε χθες, επανέφερε τις εν λόγω μνήμες.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το pelop.gr, χθες το βράδυ, δύο παρέες Ελληνοαμερικανών οι οποίες βρίσκονταν στο Στενοπάζαρο, στο γραφικό λιμάνι της πόλης, πιάστηκαν στα χέρια και οι έντρομοι περαστικοί είδαν εικόνες άγριου ξυλοδαρμού.

φωτογραφία: pelop.gr

Οι νεαροί έσπαγαν τα γειτονικά μαγαζιά, με τους καταστηματάρχες να προσπαθούν να προστατέψουν τις περιουσίες τους. Πολλά καταστήματα υπέστησαν φθορές από το επεισόδιο μεταξύ των Ελληνοαμερικάνων χωρίς ωστόσο να γίνουν αναφορές για τραυματίες.

Μάλιστα στο φως έχει έρθει αποκαλυπτικό βίντεο από την συμπλοκή και δημοσιεύθηκε στο npress.gr