Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στη Σκιάθο, όπου έμελλε να χάσει τη ζωή της από πνιγμό μια 66χρονη γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην παραλία Αχλαδιές και κολυμπούσε όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τις αισθήσεις της. Ήταν περίπου 10:05 το πρωί και στην παραλία βρισκόταν ναυαγοσώστης.

Όπως αναφέρει το skiathoslife.gr, όταν ο ναυαγοσώστης είδε τη γυναίκα να έχει χάσει τις αισθήσεις της μέσα στο νερό, κινήθηκε αστραπιαία προς το μέρος της και τη μετέφερε στην ακτή.

Της έκαναν ΚΑΡΠΑ

Στη συνέχεια, ο ναυαγοσώστης μαζί με ιδιώτη γιατρό τής έκαναν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ενώ είχαν ήδη καλέσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο ύστερα από λίγο.

Δυστυχώς στο Κέντρο Υγείας της Σκιάθου, αν και συνεχίστηκε η προσπάθεια της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, διαπιστώθηκε ότι δυστυχώς η άτυχη γυναίκα είχε καταλήξει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η σορός της 66χρονης πρόκειται να μεταφερθεί στην αρμόδια Υπηρεσία για νεκροψία – νεκροτομή, αφού ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες με την Λιμενική Αρχή Σκιάθου.