Απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας της, σε ένα πάρκινγκ εμπορικού κέντρου, βρέθηκε 21χρονη infuencer, η οποία είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν, ενώ πήγαινε να συναντήσει φίλους της για μπόουλινγκ στην πόλη της Κόρδοβα της Αργεντινής.

Οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν, καθώς η σορός της Καταλίνα βρέθηκε μισοκαμένη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η 21χρονη, η οποία είχε 100.000 ακόλουθους στο Instagram και 36.000 στο TikTok, πριν εξαφανιστεί είχε στείλει ένα ηχητικό μήνυμα στον φίλο της για να τον ενημερώσει ότι ήταν καθ’ οδόν.

Ωστόσο, στη συνέχεια, όχι απλά δεν έφτασε στον χώρο του ραντεβού, αλλά δεν απαντούσε στις κλήσεις και στα μηνύματα, με αποτέλεσμα οι φίλοι της να ανησυχήσουν και να ενημερώσουν την οικογένειά της κι εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.

Το σώμα της ανακαλύφθηκε το ίδιο βράδυ, αφού η αδελφή της κατάφερε να εντοπίσει την τοποθεσία του τηλεφώνου της μέσω του δικού της κινητού.

Οι ερευνητές άρχισαν να παίρνουν συνεντεύξεις από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς της για να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τη φρικτή δολοφονία, μέχρι που ένας φίλος, ο φοιτητής αρχιτεκτονικής Νέστωρ Σότο, φέρεται να κατέρρευσε και να ομολόγησε το έγκλημα.

Ο νεαρός ήταν συμφοιτητής της Καtαλίνα και συχνά επισκεπτόταν και το σπίτι της, που έμενε με τους γονείς της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία ο άνδρας «ξαφνικά παραδέχτηκε ότι τη σκότωσε και είπε ότι ήταν “ο έρωτας της ζωής του”, παρόλο που δεν είχαν ρομαντική σχέση».

Στη συνέχεια, ο δράστης αποκάλυψε ότι ζήτησε από το θύμα να περάσει από το σπίτι του για να τον πάρει στο δρόμο προς το εμπορικό κέντρο.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι επιτέθηκε στην άτυχη 21χρονη στο σπίτι του μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της πριν μεταφέρει το σώμα της στο αυτοκίνητό της, στο οποίο στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Οι ερευνητές προσπαθούν ακόμη να εξακριβώσουν αν αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να σβήσει στοιχεία ο δολοφόνος.

Η νεκροψία αποκάλυψε ότι η αιτία θανάτου της ήταν ασφυξία από στραγγαλισμό. Η γυναίκα βρέθηκε επίσης να έχει πολλαπλά τραύματα που προκλήθηκαν από «αρκετά χτυπήματα», ενώ είχε επίσης εγκαύματα στο σώμα της, τα οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκαν μετά το θάνατό της.

Η αυτοψία απέκλεισε επίσης ότι το θύμα είχε υποστεί οποιαδήποτε σεξουαλική κακοποίηση.