Χαμός επικράτησε από νεαρούς σε πανηγύρι στη Λακωνία, με την ατμόσφαιρα να θυμίζει περισσότερο ποδοσφαιρικό αγώνα παρά γλέντι.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα απ΄την αρχή. Ο Σύλλογος Νέων Γερακίου την περασμένη Πέμπτη (18/7) διοργάνωσε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου του χωριού της Λακωνίας παραδοσιακό πανηγύρι, όπου συμμετείχαν οι τραγουδιστές Γιώργος Βελισσάρης, Σταύρος Ιωαννίδης, Έλενα Γεωργαντά, Κώστας Σωτηρόπουλος και η Γωγώ Μουστόγιαννη.

Αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να διασκεδάσει, ωστόσο αυτό που επικράτησε κατά την είσοδο του Γιώργου Βελισσάρη ήταν κάτι το μοναδικό.

Δεκάδες βεγγαλικά έκαναν τη νύχτα… μέρα στο Γεράκι, ενώ οι νεαροί που ήταν συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τον τραγουδιστή ανάβοντας καπνογόνα.

Όπως φαίνεται και από τα σχετικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο TikTok, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος δεν έχασε την ευκαιρία και έσυρε τον χορό με το που ακούστηκε το «Θα αλλάξω γειτονιά, θα φύγω απ’ τα παλιά…», με αρκετούς νέους να κρατούν στα χέρια τους αναμμένα καπνογόνα και πυρσούς, δημιουργώντας ατμόσφαιρα που θύμιζε αγώνα ποδοσφαίρου.

«Έλα η Λακωνία», «Υπέροχοι», «Μόνο εσύ τα κάνεις αυτά μεγάλε Γιώργο Βελισσάρη», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στα social media για την «κόλαση» που επικράτησε.

Δείτε βίντεο από το πανηγύρι

@joshdiakoumakosreal Ευχαριστούμε ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ για την απίστευτη ανταπόκριση στο ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ #2024 με την απίστευτη ενέργειας σας και θετικότητα! Θέλω να σας κάνω γνωστό πως ο ψηφιακός δημιουργός #greekarrow αναπαρήγαγε τα βίντεο μας (έχει 208 χιλιάδες ακόλουθους) και έκανε το Γεράκι γνωστό σ’ ολη την Ελλάδα 🇬🇷 (όχι ότι δεν ήταν εδώ που τα λεμε) όποτε του χρόνου σας περιμένουμε απ’ όλα τα μέρη για χαμό. Να είστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! Υ.Γ. Ευχαριστώ τα παιδιά στο Γεράκι για την 100% εμπιστοσύνη τους στην διαφήμιση! Σας αγαπω. Ο φίλος σας Τζος. #fy #foryou #drone ♬ πρωτότυπος ήχος – Dhmotika_fm
@joshdiakoumakosreal ΕΙΣΟΔΟΣ ΒΕΛΙΣΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ☄️ #fy #foryou #drone ♬ πρωτότυπος ήχος – Velissaris_FanPage®