Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τον πυροβολισμό ενός μωρού στο καρότσι του από άγνωστη γυναίκα.

Τι συνέβη

Όλα συνέβησαν την Πέμπτη στην περιοχή Holmesburg της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του nbcphiladelphia.com, μια ένοπλη φαίνεται να πλησιάζει και να πυροβολεί κατά των γονέων ενός μωρού, το οποίο βρισκόταν μέσα στο καρότσι.

Ο πατέρας έφυγε από το σημείο, ενώ η μητέρα έκατσε αρχικά με το αγοράκι που ήταν στο καρότσι.

Η ένοπλη γυναίκα φαίνεται πως πυροβόλησε προς το μέρος της, με την σφαίρα εν τέλει να πετυχαίνει το μωρό.

Το παράτησαν και έφυγαν

Το μωρό δέχτηκε τον πυροβολισμό στον μηρό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Nazareth από έναν γείτονα, καθώς οι γονείς το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Jefferson Torresdale και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Η αστυνομία βρήκε δύο κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, και θεωρεί πως οι πυροβολισμοί έγιναν από ημιαυτόματο όπλο. Η μητέρα και ο πατέρας του μωρού δεν χτυπήθηκαν.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, οι γονείς του μωρού δεν ήταν εκεί, δήλωσαν οι αξιωματούχοι, ενώ χρειάστηκαν περίπου μία ώρα για να εντοπίσουν το ζευγάρι λίγα τετράγωνα μακριά από το σημείο των πυροβολισμών.

Ο άνθρωπος που έσωσε το μωρό περιέγραψε στο NBC Philadelphia:

«Έμαθα ότι το μωρό ήταν 7 μηνών και οι δύο γονείς είπαν ότι έχουν εντάλματα σύλληψης. Βγήκα από το αυτοκίνητο και πήρα το μωρό. Ένιωσα ότι έπρεπε να προστατέψω το παιδί. Ήταν συγκλονιστικό και τρομακτικό. Αυτη η γυναίκα ήρθε και χωρίς ενοχές απλά πυροβόλησε και έφυγε σαν να μην τρέχει τίποτα», είπε.

Το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο