«Η Κριστίνα ήταν μια υπέροχη, στοργική γυναίκα και θα μου λείψει πάρα πολύ» ανακοίνωσε την Πέμπτη 18 Ιουλίου, ο διάσημος ηθοποιός γνωστοποιώντας την είδηση του θανάτου της.

Την ίδια ώρα εκπρόσωπος της Warner Bros δήλωσε στο THR πως δεν θα υπάρξουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο της Κριστίνα Σαντέρα, καθώς ο Κλιντ Ίστγουντ θρηνεί ιδιωτικά την απώλειά της.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί τελευταία φορά τον Νοέμβριο του 2022, με τις κόρες του Κλιντ Ίστγουντ

Οι δύο τους ήταν πολύ αγαπημένοι

Πότε γνωρίστηκαν Ίστγουντ – Σαντέρα

Η Σαντέρα και ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης φέρονται να γνωρίστηκαν όταν εργαζόταν ως οικοδέσποινα στο Mission Ranch Hotel and Restaurant του Ίστγουντ στο Carmel-by-the-Sea. Άρχισαν να βγαίνουν το 2014, αλλά ο Ίστγουντ παρέμεινε σιωπηλός σχετικά με τη σχέση τους κρατώντας την κρυφή.

Έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με τον Ίστγουντ στα βραβεία Όσκαρ του 2015, όπου η ταινία του «American Sniper» ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ. Η Σαντέρα τον συνόδευσε επίσης σε εκδηλώσεις για το «Sully» το 2016, το «The Mule» το 2018 και το «Richard Jewell» το 2019.

Πριν από τη σχέση του με τη Σαντέρα, ο Ίστγουντ ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Μάγκι Τζόνσον από το 1953 έως το 1984 και με την παρουσιάστρια ειδήσεων Ντίνα Ρουίζ από το 1996 έως το 2014.

Η Σαντέρα ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Πολ Γουέινσκοατ (το 2003) για μόλις 11 μήνες – έχοντας μια ταραχώδη συμβίωση που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή της για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 91 ετών σήμερα, Κλιντ Ίστγουντ, είναι πατέρας οκτώ παιδιών από έξι διαφορετικές γυναίκες.

YouTube video player