Τραγική κατάληξη είχε μία βάφτιση στην κοινότητα του Αγίου Πέτρου, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην Αρκαδία.

Ένας 64χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής 21/07, φέροντας ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι. Προαναγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Τι συνέβη

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια μίας κοινωνικής εκδήλωσης, συγκεκριμένα μίας βάφτισης, στην οποία ήταν καλεσμένος.

Εκεί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, φέρεται ένα ζευγάρι να διαπληκτίστηκε αργά χθες το βράδυ με τον 64χρονο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα arcadiaportal.gr, ο 64χρονος φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά στο ζευγάρι καθώς εκείνο έφευγε από την πλατεία του Αγίου Πέτρου μετά την βάφτιση.

Στη συνέχεια να ξεκίνησε η συμπλοκή, με αποτέλεσμα ο 64χρονος να χάσει τη ζωή του.

Σήμερα το πρωί ο 41χρονος και η 34χρονη πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταγγείλουν, περιστατικό λεκτικής παρενόχλησης σε βάρος της γυναίκας από το θύμα.

Αμέσως μετά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και την 34χρονη, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Τρίπολης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κοινωνία του Αγίου Πέτρου είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του συνάνθρωπου τους, ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος και αγαπητός στην περιοχή.

Ωστόσο, οι αστυνομικές έρευνες παραμένουν σε εξέλιξη για το τι συνέβη και οδήγησε στη δολοφονία του 64χρονου.

Πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του σε γλέντι στην Πάφο

Προ ολίγων ημερών, σε τραγωδία μετατράπηκε ένα οικογενειακό γλέντι στην Πάφο, όταν έπεσε νεκρός ένας 43χρονος άνδρας από τα πυρά του αδελφού της γυναίκας του.

Όπως αναφέρει το reporter.com.cy, γύρω στις 10:40 χθες βράδυ η Αστυνομία έλαβε κλήση για πυροβολισμούς σε σπίτι στην Πέγεια της επαρχίας Πάφου.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στην περιοχή, όπου εντός της οικίας που είχε αναφερθεί στην κλήση εντόπισαν νεκρό τον 43χρονο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το θύμα βρισκόταν σε συνεστίαση στην εν λόγω οικία, όταν σε κάποια στιγμή υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ δύο ανδρών. Τότε ο ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον σύζυγο της αδελφής του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.