Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Περρής μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του και αναφέρθηκε στην επανασύνδεση με τον πατέρα του μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

«Είχα δύσκολα παιδικά χρόνια. Έζησα ένα πολύ βίαιο διαζύγιο των γονιών μου, στο οποίο εγώ και ο αδελφός μου χωριστήκαμε όταν ήμουν 5 χρονών. Ο καθένας πήγε σε άλλο σπίτι: εκείνος με τον πατέρα μας κι εγώ με τη μητέρα μας», περιγράφει ο Γιώργος Περρής στο περιοδικό Down Town.

«Ήμασταν σαν αιχμάλωτοι πολέμου σε μία εμπόλεμη ζώνη ανάμεσα σε δύο γονείς, γεγονός που άφησε πάρα πολλές πληγές. Κανένα παιδί δεν πρέπει να γίνεται μπαλάκι ανάμεσα σε δύο γονείς, όπως γίναμε εγώ και ο αδελφός μου. Αυτό μου άφησε πολλές ανασφάλειες και θέματα που έπρεπε να λυθούν», εξομολογείται χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Περρής για την επανασύνδεση με τον πατέρα του

«Οι σχέσεις με τον πατέρα μου αποκαταστάθηκαν. Δεν μιλούσαμε για 24 χρόνια. Έρχεται πια σε όλες μου τις συναυλίες. Σε αυτό βοήθησε και η ψυχανάλυση που έκανα. Πολλή δουλειά με τον εαυτό μου για να μπορέσω να σβήσω τις αποστάσεις», παραδέχεται ο Γιώργος Περρής.

«Τον πήρα τηλέφωνο πριν τρία χρόνια και τον κάλεσα σε μία συναυλία μου στο «Παλλάς». Ήρθε και μετά βγήκαμε για να τα πούμε. Υπήρχε τεράστια αμηχανία σε εκείνο το ραντεβού αλλά ταυτόχρονα ήταν και πολύ συγκινητικό. Μια κουβέντα μετά από τόσα χρόνια μου έλυσε πολλές απορίες», περιγράφει σε άλλο σημείο ο Γιώργος Περρής για την επανασύνδεση με τον πατέρα του.