Μία «εκρηκτική» βραδιά χάρισε η Ελένη Φουρέιρα στο κοινό της Αθήνας, στο κατάμεστο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της, η οποία ξεκίνησε προ εβδομάδων από τη Θεσσαλονίκη.

Η καλοκαιρινή περιοδεία της Ελένης Φουρέιρα, μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live Productions, έρχεται ως επιστέγασμα ακόμα μίας δημιουργικής και επιτυχημένης χρονιάς, στη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, κυκλοφόρησε super hits όπως τα πρόσφατα «Αεροπλάνο» και «Αριστούργημα» τα οποία «σαρώνουν» στα digital streams και το YouTube, αλλά και έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα με διαμαντένιο album, με το «Poli_Ploki» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Η Ελένη Φουρέιρα χάρισε ένα super εντυπωσιακό show, παρασύροντας τους πάντες με τις μεγάλες επιτυχίες της, ανατρεπτικά mashups με ξένα hits, την «καυτή» performance της και την αστείρευτη ενέργειά της, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη ανταπόκριση κι αγάπη καθώς η συναυλία, μια μεγάλη μουσική γιορτή με την υποστήριξη της Ultra-premium Don Julio 1942, έγινε sold out.

Μαζί της ήταν ο FY, ένας από τους πιο hot κι επιτυχημένους artists της rap/trap σκηνής, ο οποίος ξεσήκωσε με τα επιτυχημένα singles του και τον χαρακτηριστικό του τρόπο, καθώς και ο ZAF, ο πολυτάλαντος και hot newcomer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Special guest ο Apon, ο οποίος έχει «μαγέψει» το κοινό με τα τραγούδια του, όπως το πρόσφατο «Βοριάς» κι έχει συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα στο επιτυχημένο ντουέτο «Γδύσου».

Το warm-up έκανε ο DJ Bobito, με ένα άκρως ανεβαστικό dj set.