Το να βιώσει κανείς έναν σεισμό είναι το λιγότερο κάτι το ατυχές, πόσο μάλλον εάν αυτό συμβεί στα βάθη του ωκεανού.

Οι ηφαιστειακές εκρήξεις, οι ανεμοστρόβιλοι, τα τσουνάμι μπορούν να είναι καταστροφικά και χάρη σε διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μια εικόνα για το πώς μοιάζουν.

Ωστόσο, ελάχιστοι γνωρίζουμε πώς μοιάζει ένας σεισμός στα βάθη του ωκεανού. Μέχρι σήμερα, τουλάχιστον, καθώς ένα νέο βίντεο έρχεται να μας δείξει πώς μοιάζει μια σεισμική δόνηση και να προστεθεί στους φόβους των χρηστών του Διαδικτύου.

«Ναι, αυτός είναι σίγουρα ένας εφιάλτης»

Όπως θα δείτε πρόκειται για πλάνα που καταγράφουν μία ομάδα δυτών να βρίσκεται στον πυθμένα της θάλασσας και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα να σημειώνεται σεισμός. Το αποτέλεσμα είναι η άμμος να ανυψώνεται και τα ψάρια να κολυμπούν πανικόβλητα. Παράλληλα οι δύτες προσπαθούν να κρατηθούν από τα κοράλλια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση στο Reddit το μέγεθος του σεισμού ήταν 7.2 Ρίχτερ.

So this is what an earthquake looks like underwater

byu/Literally_black1984 ininterestingasfuck

«Ναι, αυτός είναι σίγουρα ένας εφιάλτης», σχολίασε ένας χρήστης κάτω από το βίντεο.

«Γα***το! Νόμιζα πως ήταν άσχημα στη στεριά. Κάτω από το νερό φαίνεται απολύτως τρομακτικό», έγραψε ένας άλλος.

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιοι που δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να βιώσουν έναν σεισμό κάτω από το νερό παρά να βρίσκονται στη στεριά.

«Υποθέτω ότι είναι ασφαλέστερο κατά κάποιο τρόπο. Τίποτα δεν θα πέσει πάνω στο κεφάλι σου, σωστά;» σχολίασε ένας χρήστης.

Ένας τρίτος συμφώνησε γράφοντας: «Αυτό που μου έλεγαν όταν ήμουν νέος ήταν ότι στα ανοιχτά νερά, σε υποβρύχιο ίσως είναι το ασφαλέστερο μέρος για να βρίσκεσαι».

Άλλοι πάλι σχολίασαν τον δύτη που φαίνεται να πιάνεται από τα κοράλλια, τα οποία είναι αρκετά αιχμηρά και θα μπορούσε να τραυματιστεί. Αν και μπορούμε να υποθέσουμε πως επρόκειτο για μια κίνηση πανικού.