Το τελευταίο αντίο στη Ντέμη Γεωργίου που πέθανε από βακτηριακή λοίμωξη θα πουν την Πέμπτη 25 Ιουλίου συγγενείς και φίλοι.

Όπως έγινε γνωστό η κηδεία της 39χρονης Ντέμης Γεωργίου, πρώην παίκτριας του Masterchef θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο.

Σύμφωνα με ανάρτηση των φίλων της μέσα από τα social media, η επιθυμία της Ντέμης ήταν να είναι όλοι εκεί ντυμένοι στα λευκά.

«Αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί», αναφέρουν στο βίντεο οι στενοί της φίλοι, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της.

Το βίντεο δημοσίευσε στο TikTok o Άρτσι Καραχάλιος, στενός φίλος της Ντέμης Γεωργίου ο οποίος θα γινόταν και κουμπάρος στον γάμο της.

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@startva@zappit.grP@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος – Archi 🧿 Άρτζι 🧿

Ντέμη Γεωργίου: Τα πρώτα λόγια της συντρόφου της μετά τον θάνατό της

Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της, καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές» ανέφερε χαρακτηριστικά η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου σε δήλωσή της σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Το πάρτι του γάμου θα το κάνουμε στην κηδεία»

Στενή της φίλη μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε πως η Ντέμη Γεωργίου είχε προσβληθεί από ένα μικρόβιο για το οποίο έπαιρνε παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη.

Παρά το ότι η Ντέμη Γεωργίου νόμιζε πως αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας της, το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε τους φίλους της πως δεν ένιωθε καλά.

«Είχε στείλει μήνυμα στον άλλον φίλο μας, στον κουμπάρο, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε την σοβαρότητα της κατάστασης», ανέφερε στενή φίλη της.

«Κλείσαμε νωρίτερα το μαγαζί και πήγε η σύντροφός της στο σπίτι. Την βρήκανε σε άσχημη κατάσταση, δεν είχε σφυγμούς. Τη συνέφεραν με το ΕΚΑΒ με ηλεκτροσόκ από εκείνη την στιγμή και μετά ήτανε σε κόμμα, μέχρι να τη φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα» περιέγραψε για τις τελευταίες στιγμές της Ντέμης Γεωργίου.

«Η μόλυνση είχε προχωρήσει πάρα πολύ, δεν γινόταν κάτι. Μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί θα καταλήξει. Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την Ντέμη. Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο, αλλά θα το κάνουμε όπως το ονειρευόταν», είπε κλαίγοντας.