Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του 26χρονου TikToker Manolo, με την τραγική είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο στόρυ για αυτό το παιδί… Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι! Καλό ταξίδι ΜΑΝΟΛΟ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη για τον TikToker Manolo

Η viral στιγμή του TikToker Manolo

Ο TikToker Manolo είχε γίνει viral μέσα από τα social media τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες, ενώ αίσθηση είχε προκαλέσει και η εμφάνισή του στο X-Factor πριν μερικά χρόνια, όπου είχε ερμηνεύσει το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία του.

Οι αναρτήσεις του στα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα θλίψης για τον θάνατό του, αφού κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως ο νεαρός Manolo δεν είναι πια στη ζωή.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, με δικούς του ανθρώπους να αναφέρουν στα σχόλια κάτω από φωτογραφίες του πως αντιμετώπιζε προβλήματα με το αναπνευστικό.