Οι ζέστες καλά κρατούν και τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz συνεχίζουν τις εξορμήσεις τους στα νησιά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Μύκονος έχει την τιμητική της, με τους Έλληνες celebrities να την επιλέγουν σταθερά.

Εννιά χρόνια αχώριστοι

Όπως ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα, οι οποίοι είναι σε σχέση εδώ και εννιά χρόνια.

Ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και σπάνια κάνουν κοσμικές εμφανίσεις ως ζευγάρι. Στην καθημερινότητά τους ωστόσο είναι αχώριστοι, όπως ήταν και στα Ματογιάννια, όπου τους «συνέλαβαν» η κάμερα του Mykonos Live TV να περπατούν.

Casual look με εκκεντρικές πινελιές

Ο Πάρις και η Τάμτα επιλέγουν σταθερά το casual look στο ντύσιμό τους, αλλά προσθέτουν πάντα κάποιες εκκεντρικές πινελιές στις εμφανίσεις τους. Και οι δυο άλλωστε έχουν ιδιαίτερο στυλ, κάτι που φαίνεται ακόμη μία φορά στο βίντεο του Πέτρου Νάζου.

Η Τάμτα με φούξια μαλλιά που τα είχε δέσει χαμηλά στο κεφάλι της, φορώντας ένα μαύρο σύνολο που αποτελούνταν από τοπάκι και μακριά διάφανη φούστα, το συνόδευσε με μία μικρή μαύρη τσάντα, μαύρα σκουλαρίκια και έντονο μαύρο βάψιμο.

Ο σύντροφος της και επιχειρηματίας Πάρις Κασιδόκωστας, εμφανίστηκε επίσης ντυμένος στα μαύρα, φορώντας μια μακριά μαύρη μπλούζα και μια σκισμένη μαύρη βερμούδα.

Το μοναδικό αξεσουάρ του 41χρονου επιχειρηματία ήταν ένα ολόχρυσο ρολόι.