Ήταν πριν από λίγη ώρα που η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έδωσαν στη δημοσιότητα το πορτρέτο του γιου της πρίγκιπα Τζορτζ για τα 11α γενέθλιά του.

«Ευχές στον πρίγκιπα Τζορτζ χαρούμενα 11α γενέθλια» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία του, με την Κέιτ Μίντλετον να βρίσκεται και πάλι πίσω από την κάμερα για το εντυπωσιακό πορτρέτο του.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που φέρει την υπογραφή της Κέιτ Μίντλετον δείχνει τον μελλοντικό βασιλιά με κοστούμι, χαρίζοντας ένα πλατύ χαμόγελο στη μητέρα του πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, που είναι το μεγαλύτερο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 2013 στο Λονδίνο και έχει το όνομα George Alexander Louis.

Στη φωτογραφία, που κοινοποιήθηκε από τους λογαριασμούς του παλατιού σε Instagram και Twitter, ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ ακτινοβολεί στο καρέ που απαθανάτισε η μητέρα του Κέιτ Μίντλετον.

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας δεν άργησαν να σχολιάσουν μάλιστα στα social media την ομοιότητα με τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Φτυστός ο πατέρας του»

Ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ μπορεί να μη συνόδευσε με γραβάτα το ντύσιμό του, αλλά φορά ένα χειροποίητο βραχιόλι στο αριστερό του χέρι που μοιάζει με τα αντίστοιχα που φορούσαν η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο βασιλιάς Κάρολος σε πρόσφατες εμφανίσεις τους.

«Είναι φτυστός ο πατέρας του πραγματικά. Χρόνια πολλά πρίγκιπα Τζορτζ» σημείωσε κάποιος χρήστης στα social media. «Είναι τόσο όμορφος, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ήδη 11 ετών» σχολίασε άλλος χρήστης.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος είναι δεύτερος στη σειρά για τον θρόνο, ετοιμάζεται να ξεκινήσει το γυμνάσιο τον Σεπτέμβριο, αν και δεν έχει γίνει ακόμα σαφές ποιο ίδρυμα έχουν διαλέξει η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

«Αυτή είναι η φωτογραφία που περιμέναμε! Σας ευχαριστούμε πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον τόσο πολύ που μοιραστήκατε αυτή την τόσο ξεχωριστή φωτογραφία. Ευχόμαστε στον πρίγκιπα Τζορτζ τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια» γράφουν θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας κάτω από την εντυπωσιακή φωτογραφία.