Είναι πλέον γνωστό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ χαίρει της στήριξης του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla Έλον Μασκ για την προεδρία στις ΗΠΑ.

Ο Έλον Μάσκ δεσμεύτηκε για δωρεές ύψους 45 εκατομμυρίων δολαρίων ανά μήνα για να βοηθήσει τον Τραμπ να κερδίσει μια δεύτερη θητεία, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Παράλληλα ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος θεώρησε εξίσου σημαντικό να… ειρωνευτεί και την Κάμαλα Χάρις, μετά την υποψηφιότητά της για την προεδρία.

Το ειρωνικό σχόλιο του Έλον Μάσκ προς την Κάμαλα Χάρις

Ειδικότερα, ο Έλον Μασκ διακωμώδησε την Κάμαλα Χάρις, αποκαλώντας της «αυτό» ως υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία του κόμματος δημοσιεύοντας ένα παλιό βίντεο της ίδιας.

Στο βίντεο φαίνεται η πρώην εισαγγελέας να εισάγει μια συνάντηση περιγράφοντας όχι μόνο τις αντωνυμίες που προτιμά για το φύλο της, αλλά και τι φορούσε.

«Είμαι η Κάμαλα Χάρις- οι αντωνυμίες μου είναι «she» και «her» και είμαι μια γυναίκα που κάθεται στο τραπέζι φορώντας ένα μπλε κοστούμι» λέει η Χάρις προλογίζοντας μια συνάντηση στρογγυλής τραπέζης που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του εκτελεστικού γραφείου Αϊζενχάουερ το 2022.

«Φανταστείτε 4 χρόνια από αυτό…», είπε ο Μασκ δημοσιεύοντας το απόσπασμα που δείχνει τη Χάρις να προεδρεύει μιας συνάντησης.