Το «νοικιάστηκε» της Κατερίνας Λιόλιου ακούγεται παντού. Αποτελεί ένα από αυτά τα τραγούδια που αρέσουν σε όλους και μας προκαλούν -για κάποιο παράξενο λόγο- αυτή την ανάγκη να μην αλλάξουμε σταθμό κάθε φορά που παίζει στο ραδιόφωνο!

Οι περισσότεροι που έχουν ακούσει το συγκεκριμένο τραγούδι, έχουν αναρωτηθεί για την τοποθεσία του σπιτιού καθώς και… πόσο αυτό νοικιάστηκε!

Η ίδια η Κατερίνα Λιόλιου, μιλώντας σε podcast εξήγησε ότι προφανώς οι στίχοι του τραγουδιού δεν είναι κυριολεκτικοί και το «νοικιάστηκε» έχει μεταφορική έννοια. Απάντησε έτσι σε αυτούς που ρωτούσαν το ποσό που νοικιάστηκε το σπίτι, παίρνοντας κυριολεκτικά τους στίχους.

Κατερίνα Λιόλιου - Νοικιάστηκε - Official Music Video

Οι στίχοι γράφτηκαν από την Ελένη Γιαννατσούλια και η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε ότι αποτελούν αληθινή ιστορία της στιχουργού.

Πού βρίσκεται το σπίτι που «νοικιάστηκε»

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο στους στίχους του τραγουδιού αναφέρεται ξεκάθαρα η τοποθεσία του.

Ωστόσο, η λέξη που προδίδει την τοποθεσία του περίφημου σπιτιού δεν ακούγεται καλά στα αυτιά των ακροατών. Για αυτό το λόγο η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα γύρω από το τραγούδι…

«Κι έφτασαν Ηχούς 16 τα άστρα σου που μου ‘χες τάξει».

H Κατερίνα Λιόλιου σχολίασε ότι πολύς κόσμος τη ρωτάει τι σημαίνει η φράση «ήχους 16», με την ίδια να εξηγεί ότι το σωστό είναι «Ηχούς 16» και δηλώνει τη διεύθυνση του αληθινού σπιτιού.

Την διεύθυνση «Ηχούς» την συναντάτε σε τουλάχιστον τρεις περιοχές της Αττικής.

Πρώτη περιοχή που βγάζει η Google είναι στο Παλαιό Φάληρο. Όμως δρόμος Ηχούς υπάρχει και στο Γαλάτσι, καθώς και στην Αρτέμιδα. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για ποια από τις τρεις περιοχές αναφέρεται το τραγούδι, εκτός από την ίδια την Ελένη Γιαννατσούλια.