Έχουν περάσει λίγα 24ωρα που η διάσημη σεφ Ντέμη Γεωργίου, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο MasterChef, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 39 της χρόνια μετά από βακτηριακή λοίμωξη που της προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη και η Ντέμη Γεωργίου είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Έμεναν και εργάζονταν μαζί στην Πάρο, στο εστιατόριο που είχε ανοίξει η διάσημη σεφ.

Παράλληλα, η ίδια ανακοίνωσε, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει τη λειτουργία του εστιατορίου στην Πάρο, με τις συνταγές που έχει αφήσει η Ντέμη Γεωργίου.

«Αύριο θα χαιρετήσουμε όλοι μαζί την Ντέμη μου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 12 το μεσημέρι. Τα κατάφερες αγάπη μου, θα συνεχίσω το έργο σου/μας, όπως το είχαμε ονειρευτεί», γράφει χαρακτηριστικά σε story της για την Ντέμη Γεωργίου.

«Ψάχνω την ύπαρξή σου σε κάθε γωνία»

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη συγκλονίζει με τις αναρτήσεις της για τη σύντροφό της Ντέμη Γεωργίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 39 της χρόνια.

«Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά και την ευτυχία. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε από το μπαλκόνι μας στην Πάρο.

Να κάνεις τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου και την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία» έγραψε η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου σε νέα της ανάρτηση.