Λίγες ώρες απομένουν για να γίνει πράξη αυτό που περιμένουν με ανυπομονησία οι φίλοι του Ολυμπιακού εδώ και πολύ καιρό. Ο Σάσα Βεζένκοφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στους Ερυθρόλευκους και όλα κινούνται στους ρυθμούς του.

Το βράδυ της Δευτέρας (22/07) ο Βούλγαρος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς αφού πρώτα αποποιήθηκε ολόκληρο του συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν και αυτομάτως μπήκε στη – γνωστή πια – λίστα των waivers. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να περάσουν 48 ώρες για να είναι εντελώς ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου εκείνος θέλει.

Και ο Σάσα θέλει Ολυμπιακό και το έδειξε με όλους τους τρόπους. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί να έχουμε ανακοινώσεις από την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ που μάλιστα δεν θα μείνει μόνο στα τυπικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοικούντες του Ολυμπιακού θα συνδυάσουν την ανακοίνωση του Βεζένκοφ και με κάποια εκδήλωση-παρουσίαση. Μιλάμε άλλωστε για ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Μάλλον κλείνει το ρόστερ η άφιξη του Σάσα Βεζένκοφ

Η άφιξη τώρα του Βεζένκοφ κατά πάσα πιθανότητα «κλειδώνει» και το ρόστερ του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Μπορεί οι «σειρήνες» να είναι πολλές εκεί έξω για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και κυρίως αυτούς που αγωνίζονται στη θέση «4» (Πίτερς και Πετρούσεφ), ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κάποιον να φύγει.

Ο Άλεκ Πίτερς αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο «3» και ανυπομονεί να παίξει μαζί με τον Βεζένκοφ και παρά ορισμένα δημοσιεύματα που είχαν συνδέσει τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν με άλλες ομάδες, στο λιμάνι δεν έχουν καμίαν πρόθεση να τον αφήσουν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος είναι ένα πρότζεκτ το οποίο οι Ερυθρόλευκοι πιστεύουν πολύ και του το έχουν πει. Ωστόσο αυτή η περίπτωση είναι λίγο διαφορετική, μιας και ο ίδιος ο παίκτης ίσως δει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται αρκετά. Θυμίζουμε ότι ο Πετρούσεφ έχει συνδεθεί έντονα με τον Ερυθρό Αστέρα ενώ ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ρζανάτοβιτς, μίλησε πρόσφατα για το μέλλον του λέγοντας:

«Δεν υπήρξαν και θα υπάρξουν συζητήσεις μέχρι τελικά ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί στη θέση «4». Αυτό είναι το συμπέρασμα εδώ και δύο εβδομάδες. Τίποτα δεν έχει αλλάξει»,