Η αγγελία ενός διαμερίσματος στη Βρετανία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media, καθώς ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να το νοικιάσει μόνο σε… μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι χορτοφάγοι!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω διαμέρισμα, στο Kenton Lane του Λονδίνου ενοικιάζεται για 1.450 λίρες (1720 ευρώ) το μήνα, αλλά οι πιθανοί ενοικιαστές πρέπει να πληρούν κάποια σημαντικά κριτήρια.

Το βασικότερο όλων; Να μην τρώνε κρέας!

Απίθανο κι όμως αληθινό!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η αγγελία, το ακίνητο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι, χώρο στάθμευσης, ωστόσο δεν είναι επιπλωμένο.

«Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο διαμέρισμα με διπλό υπνοδωμάτιο και εντοιχισμένη ντουλάπα», αναφέρει η αγγελία του στο Rightmove.

«Το σπίτι διαθέτει μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις διαθέσιμες συσκευές. Έχει επίσης ένα ευρύχωρο σαλόνι και ένα κομψό ντους. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τους σταθμούς Kenton (Bakerloo Line) & Northwick Park (Met Line), το σούπερ μάρκετ Sainsbury’s και όλες τις άλλες τοπικές συγκοινωνίες και ανέσεις. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν διπλά τζάμια, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου και χώρο στάθμευσης στο δρόμο» αναφέρεται επίσης στην αγγελία.

Γιατί μόνο σε χορτοφάγους;

Ωστόσο, στην αγγελία δεν αναφέρεται πουθενά ο λόγος για τον οποίο το διαμέρισμα πρόκειται να ενοικιαστεί μόνο σε χορτοφάγους – αν και υπάρχουν εικασίες στο διαδίκτυο ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο ψυγειοκαταψύκτης βρίσκεται στο σαλόνι και όχι στην κουζίνα.

Η εν λόγω αγγελία έχει γίνει viral στο Reddit και ο λόγος δεν είναι άλλος από την «περίεργη», όπως την αποκαλούν στα social media απαίτηση του ιδιοκτήτη.

«Ουάου. Πώς θα το δεχθούν αυτό; Είμαι χορτοφάγος, αλλά δεν θα ανεχόμουν ποτέ να με ελέγχουν. Επιπλέον, το ψυγείο στο καθιστικό. Είναι νέα μόδα;» αναφέρει ένας χρήστης του Reddit.

«Η κρεαταγορά Sainsbury’s είναι κοντά, αλλά μην τολμήσετε να αγοράσετε αρνίσια παϊδάκια από εκεί γιατί πιθανότατα δεν θα έχετε που να μείνετε» έγραψε με έντονη δόση χιούμορ ένας άλλος.