Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια γυναίκα 32 ετών, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα αρπαγής και βιασμού από τέσσερις άνδρες στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (24/7). Η 32χρονη  έφτασε στην παραλία του Αγίου Ισίδωρου με τη μοτοσικλέτα της αφού είχε ραντεβού με άνδρα που γνώρισε μέσα από το Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο TikTok.

Κάποια στιγμή, όπως καταγγέλλει η ίδια, έφτασε στην παραλία ένα αυτοκίνητο με τέσσερις άνδρες. Ένας εξ αυτών την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και τα μάτια και με τη βοήθεια των υπολοίπων την έβαλε με τη βία στο όχημα.

Κατάφερε να δει τον έναν

Στη συνέχεια την μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία και αφού οι τρεις την ακινητοποίησαν, ο τέταρτος τη βίασε. Έπειτα, αφού την έβαλαν ξανά στο όχημα, την εγκατέλειψαν στο δρόμο, λίγα μέτρα πιο κάτω.

Σύμφωνα με το voria.gr, το θύμα κατάφερε κάποια στιγμή να διακρίνει τα χαρακτηριστικά του ενός εκ των δραστών.

Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή η ιατροδικαστική εξέταση. Οι Αρχές ελέγχουν εάν στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και αναμένουν την ιατροδικαστική έκθεση ενώ και τα ρούχα της κοπέλας έχουν σταλεί για εξέταση.