Η Τζένιφερ Άνιστον «πραγματικά δεν μπορεί να πιστέψει» ότι ο γερουσιαστής Τζέι Ντι Βανς θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Και υπάρχει λόγος για αυτό.

Τι άκουσε η Τζένιφερ Άνιστον και δεν το πίστευε

Η δημοφιλής ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον άκουσε τα σχόλια του Τζέι Ντι Βανς, σύμφωνα με τα οποία γυναίκες όπως η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις που δεν έχουν γεννήσει είναι… «άτεκνες γατογυναίκες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους».

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι… κ. Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει δικά της παιδιά μια μέρα», έγραψε η 55χρονη Άνιστον, η οποία έχει μοιραστεί στο παρελθόν την προσωπική της ιστορία εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή», συνέχισε η Άνιστον. «Επειδή προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό».

Η ανάρτηση της Άνιστον περιλάμβανε ένα screenshot ενός tweet που επανέφερε στην επιφάνεια τη συνέντευξη της Βανς τον Ιούλιο του 2021 με τον τότε παρουσιαστή του Fox News Τάκερ Κάρλσον.

Στη συνέντευξη, ο 39χρονος Ρεπουμπλικάνος του Οχάιο είπε ότι οι ΗΠΑ διοικούνται από «ένα μάτσο άτεκνες γατογυναίκες που είναι δυστυχισμένες με τις δικές τους ζωές και τις επιλογές που έχουν κάνει και έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη».

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον

Ο Βανς, τον οποίο ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ όρισε υποψήφιο σύντροφό του στις 15 Ιουλίου, αναφέρθηκε στη συνέχεια στη Χάρις, τον υπουργό Μεταφορών Πιτ Μπούτιγκιγκ και τη βουλευτή Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ.

Η Χάρις είναι τώρα υποψήφια για την προεδρία μετά την απόσυρση του προέδρου Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα του 2024.

«Είναι απλά ένα βασικό γεγονός – κοιτάξτε την Κάμαλα Χάρις, τον Πιτ Μπούτιγκιγκ, την ΑΟC- ολόκληρο το μέλλον των Δημοκρατικών ελέγχεται από ανθρώπους χωρίς παιδιά», είπε ο Βανς στον Κάρλσον.

Και πώς είναι λογικό να έχουμε παραδώσει τη χώρα μας σε ανθρώπους που δεν έχουν πραγματικά άμεσο συμφέρον σε αυτήν;», είχε προσθέσει.