Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε.

Οι ερυθρόλευκοι «δουλεύουν» εδώ και πολύ καιρό την περίπτωση του 24χρονου Νορβηγού εξτρέμ με αργεντίνικες ρίζες, είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τη Λεχ Πόζναν και σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή του είναι στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τους Πολωνούς και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal και ο Βέλντε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αποτελώντας μία εξαιρετική προσθήκη, που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στην Πολωνία θεωρούν δεδομένο ότι ο Βέλντε θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λεχ Πόζναν και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου για να «πατήσει» το πόδι του στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κρίστοφερ Βέλντε είχε πρόταση από τις ΗΠΑ και το MLS, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και προτιμάει να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βέλντε ήταν ο πολυτιμότερος του πρωταθλήματος της Πολωνίας για το 2024. Με 13 γκολ, 5 ασίστ και πολλά highlights μέσα από τις εμπνεύσεις του. Ο Νορβηγός αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2022 και από τότε έπαιξε σε 97 παιχνίδι πετυχαίνοντας 29 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ.

Δείτε τον Βέλντε εν δράσει: