Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Βέλγιο. Όπως τονίζει ο δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιερί, οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με την Κλαμπ Μπριζ για την απόκτηση του Ουκρανού επιθετικού, Ρόμαν Γιάρεμτσουκ!

Στην ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Κυριακής (28/7), ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σε όλα με την Κλαμπ Μπριζ για την απόκτηση του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, ο οποίος μάλιστα θα έρθει αύριο (Δευτέρα 29/7) στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Ο εν λόγω δημοσιογράφος τονίζει επίσης ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ουκρανός επιθετικός με τον Ολυμπιακό θα είναι τετραετούς διάρκειας.  Επίσης, ο Σάσα Ταβολιερί γράφει ότι ο διεθνής στράικερ προτίμησε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού από την Τραμπζονσπόρ, η οποία επίσης είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

«Η Τραμπζονσπόρ προσπάθησε να κάνει δικό της τον Γιάρεμτσουκ, αλλά ο Ουκρανός ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, που κατέκτησε πέρσι το Europa Conference League», τονίζει στην ανάρτησή του ο Βέλγος δημοσιογράφος.

Πρόκειται έναν πολύ σπουδαίο επιθετικό, ο οποίος στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπενφίκα, Βαλένθια, Ντιναμό Κιέβου και Γάνδη, έχοντας συνολικά 330 συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων, με 93 γκολ και 32 ασίστ στο ενεργητικό του.

Οι περισσότερες από αυτές ήταν με την Γάνδη, με την οποία είχε 152 παιχνίδια, με 61 γκολ και 18 ασίστ. Με την Κλαμπ Μπριζ είχε 32 ματς, με 6 γκολ και 3 ασίστ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Βαλένθια, με την οποία είχε 29 παιχνίδια και 4 γκολ.

Ο Γιάρεμτσουκ είναι επίσης ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ουκρανίας, έχοντας 53 συμμετοχές, με 18 γκολ. Ήταν φυσικά και στο πρόσφατο Euro, στο οποίο αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στην Σλοβακία.

Δείτε τον εν δράσει:

The 50 goals of Roman Yaremchuk for KAA GENT 🔵⚪️

YAREMCHUK SKILLS AND Goals . Welcome To VALENCIA🦇