Εύκολο έργο είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ντάνιελ Έβανς (Νο. 58 στην ATP), με τον συμπατριώτη μας να επικρατεί του Βρετανού με 2-0 σετ (6-1, 6-2) και να παίρνει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο Έλληνας τενίστας, σε αντίθεση με τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον μαχητικό και άκρως ανταγωνιστικό Ζιζού Μπεργκς (2-1), δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον Ντάνιελ Έβανς και έφτασε με σχετική άνεση στην πρόκριση. Ήταν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Τσιτσιπά στη φετινή σεζόν.

Κυρίαρχος ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και με μπρέικ στο 4ο γκέιμ προηγήθηκε με 3-1. Στο 6ο γκέιμ πέτυχε νέο μπρέικ για το 5-1 και λίγο αργότερα έφτασε στο 6-1, με το οποίο έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο σετ. Ο συμπατριώτης μας με μπρέικ στο 3ο γκέιμ προηγήθηκε με 2-1 και στη συνέχεια σέρβιρε καλά για το 3-1. Το νερό είχε μπει στο… αυλάκι για τον Έλληνα τενίστα, που έφτασε χωρίς να δυσκολευτεί στο 6-2 και πέρασε εύκολα στον τρίτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.