Για ακόμα μια τουριστική σεζόν εκατομμύρια τουρίστες έχουν επιλέξει την Ελλάδα για τις διακοπές τους, ενώ… ακόμα τόσοι αναμένεται να την επιλέξουν το διάστημα που απομένει!

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς στον πλανήτη και οι περισσότεροι τουρίστες φεύγοντας παίρνουν μαζί τους τις ομορφότερες αναμνήσεις από τη χώρα μας.

Ωστόσο, ας είμαστε ειλικρινείς! Ο Παράδεισος δεν υπάρχει πουθενά, έτσι και στην Ελλάδα μέσα στα τόσα καλά υπάρχουν και αρκετά αρνητικά.

Και δεν αναφερόμαστε στα αρνητικά που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας εμείς που ζούμε στην Ελλάδα, αλλά στα αρνητικά, με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι άνθρωποι που επιλέγουν να έρθουν στην χώρα για λίγες ημέρες.

Αυτά παρουσίασε μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok η Priyanka Juneja, ταξιδιωτική blogger από τις ΗΠΑ. Η πολύ γνωστή blogger αναφέρεται στα… λάθη που κάνουν οι τουρίστες όταν επισκέπτονται τη χώρα μας.

«Μην κάνετε αυτά τα τρια λάθη στην Ελλάδα»

«Σίγουρα δεν θέλετε να κάνετε αυτά τα λάθη όταν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ελλάδα» είπε ξεκινώντας το βίντεο, που έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

«[Πρώτον] αν μπορείτε, αποφύγετε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα κατά την περίοδο αιχμής». Η Priyanka υποστήριξε ότι ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι από τους πιο πολυσύχναστους μήνες για να επισκεφθείτε την Ελλάδα.

«Από την άλλη πλευρά, τα τουριστικά της hotspots είναι λιγότερο γεμάτα κατά τους μήνες Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο – τους μήνες κατά τους οποίους πολλά παιδιά επιστρέφουν στα σχολεία μετά τις καλοκαιρινές διακοπές» εξήγησε.

Φυσικά από το βίντεό της δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. «Μην κάνετε το λάθος να ταξιδέψετε μόνο στη Σαντορίνη ή τη Μύκονο, υπάρχουν πολλά να ανακαλύψετε» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Priyanka επισκέφθηκε την πρωτεύουσα, την Αθήνα και τόνισε: «Μην προσπεράσετε την Αθήνα. Η Αθήνα είναι μια φοβερή πόλη και πολλοί άνθρωποι την προσπερνούν και πηγαίνουν κατευθείαν στα ελληνικά νησιά. Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος».

@p.s.juneja Travel mistakes to avoid when planning a trip to Greece! #greecetraveltips #traveladvice #travelsmarter #travelbetter #travelinspiration #visitgreece #womenwhotravel #shetravels ♬ original sound – Priyanka Juneja

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι σκέψεις της Priyanka συγκέντρωσαν γρήγορα την προσοχή των ταξιδιωτών, με πολλούς εξ αυτών, κυρίως ανθρώπους που έχουν έρθει διακοπές στην Ελλάδα, να συμφωνούν με τις απόψεις της.

«Επισκέφθηκα την Κρήτη, τη Μήλο, την Αθήνα και τη Σαντορίνη. Η Αθήνα είναι μαγική το βράδυ» έγραψε χαρακτηριστικά ένα άτομο στα σχόλια.