Στην αθωότητά του εμμένει ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», μία ημέρα μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος κατηγορείται ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων που προέρχονταν από δωρεές -και πιο συγκεκριμένα 600.000 ευρώ- κατέληξαν σε παικτικούς λογαριασμούς στοιχηματικών εταιρειών, μέσω του MEGA υποστηρίζει ότι θα δικαιωθεί στη Δικαιοσύνη.

«Είμαι απόλυτα βέβαιος πως, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ενώπιον των φυσικών μου δικαστών, θα δικαιωθώ και θα απαλλαγώ κάθε κατηγορίας. Τα στοιχεία που έχω στη διάθεση μου καταδεικνύουν πλήρως την αθωότητά μου», είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Δίωξη ασκήθηκε επίσης στην μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και τον γαμπρό του, καθώς από τους λογαριασμούς τους πέρασαν χρήματα, προερχόμενα από τις δωρεές, χρήματα όμως που φέρεται να κατέληγαν στον ίδιο.

«Κατηγορούμαι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με μέλη την υπέργηρη, ηλικίας 80 ετών μητέρα μου και τον γαμπρό μου, βοσκό στην Αίγινα. Από πλευράς μου είμαι πάντα εδώ, ουδέποτε κρύφτηκα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Συνεχίζει να γυρίζει την κουτάλα

Παρά τις δικαστικές εξελίξεις που τρέχουν, ο ίδιος εξακολουθεί να υλοποιεί τα σχεδία του για την κοινωνική κουζίνα.

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ η δράση του δρόμου συνεχίζει κανονικά σε νέα βάση, όπως ανακοίνωσε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μιας και μεταφέρεται από την Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της κοινωνικής κουζίνας, μάλιστα, οι δωρεές συνεχίζονται κανονικά.

Το αμέσως επόμενο διάστημα οι τρεις κατηγορούμενοι θα κληθούν για νέα κατάθεση.