H Τήνος είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά μας. Προορισμός με τεράστια επισκεψιμότητα τα τελευταία χρόνια, χωρίς όμως να χάνει το παραδοσιακό, «γραφικό» στοιχείο. Το νησί του μεγάλου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά συνεχίζει να αγαπάει τη μαρμαρογλυφία, να κατασκευάζει υπέροχα υφαντά στους αργαλειούς των γυναικών, να γεμίζει ευχάριστες μυρωδιές τον αέρα με το κεράσι, το βύσσινο, το περγαμόντο, τα μαγειρευτά φαγητά, πραγματικά πεντανόστιμα, και τα φυτά που καλλιεργούν άνθρωποι με αγάπη και μεράκι. Πετρόκτιστα σπίτια, παραδοσιακά καφενεδάκια, μικρές ταβερνούλες αλλά και μοντέρνα εστιατόρια. Η Τήνος τα συνδυάζει όλα, με έναν μαγικό, «ήσυχο» τρόπο. Το αντίθετο δηλαδή από την κοντινή, θορυβώδη Μύκονο.

Απόψεις του ξενοδοχείου Odera Tinos

Η Τήνος αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα από τα πολυτελέστερα και ωραιότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Ενα από τα καλύτερα διεθνώς αφού φέρει τη σφραγίδα της international Autograph Collection. To Odera Tinos είναι πράγματι μαγικό. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε παραλία (Βουρνή) από τις καλύτερες, έχει πισίνες, πολυτελή δωμάτια, γυμναστήρια και πολύ ωραίο κόσμο που φθάνει εκεί. Τήνος, Μύκονος και η μοναδική Ρήνεια. Πολύ κοντά στη Δήλο και τη Μύκονο, εκεί όπου «αράζουν» πολλά σκάφη. Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν να κάνουν το μπάνιο τους εκεί.

Η Ρήνεια, αγαπημένος προορισμός για σκάφη, δίπλα στη Μύκονο

Σερβίτσια με υπογραφή Themis Z

Στη Μύκονο η Θέμις Ζουγανέλη ετοίμασε ένα «αυτοκρατορικό» τραπέζι για φίλους. Τα σερβίτσια, όπως πάντα με ξεχωριστό στυλ, φέρουν την υπογραφή της.

Η Μπιγιονσέ σε mood διακοπών

Spiaggia Rosa, η ροζ παραλία της Σαρδηνίας

Κοιτάζω το διαφημιστικό spot της Σαρδηνίας στην Ιταλία για υψηλού επιπέδου τουρισμό. Εξαιρετικά! Η πανέμορφη Σαρδηνία έχει κάποιες από τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο. Ανάμεσά τους και μία ροζ! Απλά εκθαμβωτική! Ταιριάζει με τα φούξια αποκαλυπτικά μπικίνι της Μπιγιονσέ.