Συντριβή ελικοπτέρου σε κτίριο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (30/7) στο Co Westmeath, στην Ιρλανδία, με την αστυνομία να κάνει λόγο για πολλά θύματα, μεταδίδει το SkyNews.

Στο σημείο βρίσκονται οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό των θυμάτων»

Ο εκτελών χρέη επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Westmeath Fire and Rescue Service Pat Hunt δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα περιστατικό που αφορά τη συντριβή ενός ελικοπτέρου σε ένα κτίριο στην περιοχή Joristown Upper townland στο Killucan, Co Westmeath».

Πρόσθεσε: «Όλες οι κύριες υπηρεσίες αντιμετώπισης κινητοποιούνται στο σημείο». «Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι υπάρχει ένας αριθμός τραυματιών, αλλά και πάλι, δεν μπορούμε σε αυτό το στάδιο να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό».

Η πτήση του ελικοπτέρου μέχρι τη συντριβή του σε κτίριο στην Ιρλανδία:

Η ιρλανδική Μονάδα Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων δήλωσε ότι έχει στείλει ομάδα επιθεωρητών στο σημείο της συντριβής του μονοκινητήριου ελικοπτέρου.

Ο Ken Glynn, δήμαρχος της δημοτικής περιφέρειας Mullingar-Kinnegad, περιέγραψε το περιστατικό στον ιρλανδικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα RTE ως «σοκαριστικό και τραγικό».

Είπε ότι οι σκέψεις και οι προσευχές του είναι με τις οικογένειες των εμπλεκομένων στο περιστατικό.