Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους επιχειρηματίες εστίασης και διασκέδασης το παράνομο πάρτι που θα στηθεί σε βίλες στη Μύκονο με είσοδο που αγγίζει τα 1.200 ευρώ.

Συνολικά στο νησί των ανέμων φτάνουν 40 DJ’s από όλο τον κόσμο για το μεγαλύτερο prive party. Θα στηθούν συνολικά τρία διαφορετικά stage, ενώ για την είσοδο στο πάρτι θα απαιτείται προπληρωμένο εισιτήριο  1200€  που θα φέρει barcode.

Οι λάτρεις των παράνομων prive party καταφθάνουν στη Μύκονο καθώς το τριήμερο που ξεκινά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, θα περιλαμβάνει διάσημα σόου του εξωτερικού.

Οι προετοιμασίες για το μεγάλο πάρτι ολοκληρώθηκαν χθες και όπως καταγγέλλει το σωματείο επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης της Μυκόνου ο χώρος δεν έχει άδεια κέντρου διασκεδάσεως και δεν έχει ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

«Ένα κέντρο διασκέδασης θα πρέπει να έχει άδεια θα πρέπει να έχει ελεγχθεί από την αγορανομία από την πυροσβεστική, θα πρέπει να κόβονται παραστατικά στην εφορία, θα πρέπει να υπάρχει Ι.Κ.Α. Εμείς φυσικά θέλουμε να διασκεδάζει ο κόσμος στη Μύκονο και να γίνεται με ίσους όρους και με ασφάλεια. αυτό δεν μπορεί να το προσφέρει μία βίλα παράνομη, η οποία λειτουργεί σαν κέντρο διασκέδασης, ενώ δεν έχει καμία αδειοδότηση», αναφέρεται.

Οι τιμές διαφέρουν για άντρες και γυναίκες και οι πληρωμές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, όπως διαφημίζεται στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρουν και στην επίσημη σελίδα τους, το εισιτήριο των 1200€ είναι για το τριήμερο 1-4 Αυγούστου είναι για άντρες και περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση, απεριόριστο φαγητό/ποτό, αποκλειστικό VIP μπαρ, ιδιωτικό chill house, μοναδικές εμπειρίες, δείπνα VIP & after party.

Οι γυναίκες θα πληρώσουν για το ίδιο τριήμερο 900 €.

Μάλιστα οι διοργανωτές προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί ότι εισπράττουν χρήματα, έχουν ανακοινώσει μέσω Instagram ότι δεν μπορεί να γίνει πληρωμή στον χώρο της εκδήλωσης, αλλά γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά.

Αντίθετος στα παράνομα πάρτυ και ο δήμαρχος Μυκόνου, που τονίζει πως πρέπει να είναι άμεση η παρέμβαση της αστυνομίας.

«Τα πάρτι στις βίλες είναι ούτως ή άλλως παράνομα, άρα κάποιοι έκαναν ανακοίνωση ότι θα κάνουν party, πράγμα που και εγώ το πληροφορήθηκα, διότι ήρθε μηνυτήρια αναφορά πρέπει να επέμβει αστυνομία. Ο Δήμος ούτε άδειες δίνει ούτε μπορεί να δώσει και είναι και αντίθετος με τέτοιες παρανομίες», είπε ο δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης.

Η ένταση μεταξύ καταστηματαρχών και διοργανωτών παράνομων πάρτι αναμένεται να κλιμακωθεί, καθώς οι πρώτοι υποστηρίζουν ότι οι εκδηλώσεις αυτές πλήττουν τον τουρισμό και την οικονομία του νησιού, ενώ οι δεύτεροι συνεχίζουν να αναζητούν τρόπους να παρακάμπτουν τις αρχές για να αποκομίζουν τεράστια κέρδη.