Πυρκαγιά καίει αυτή την ώρα το αλσύλλιο της Κλείσοβας στο Μεσολόγγι. Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 21:30 και μετά τις 22:00 πήρε γρήγορα διαστάσεις εξαιτίας ξερών χόρτων και των καλαμιών που υπάρχουν στην συγκεκριμένη βαλτώδη έκταση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, για την κατάσβεση αλλά και για να μην επεκταθεί σε γειτονικό καταυλισμό. Μέχρι στιγμής επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα με τη συνδρομή του δήμου Μεσολογγίου. Για την ώρα δεν υπάρχει φόβος πως η πυρκαγιά μπορεί να επεκταθεί στον οικισμό, όμως λόγω της βαλτώδους έκτασης δυσχεραίνεται το έργο των πυροσβεστών.

Η πυρκαγιά βρίσκεται κοντά στον οικισμό Ρομά στη θέση Αλμυρακι χωρίς να υπάρχει ακόμα η πληροφορία αν κινδυνεύει ο καταυλισμός. Ξέσπασε λίγο με τις 9:30 το βράδυ. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο με την φωτιά να πλησιάζει επικίνδυνα προς τον οικισμό Ρομά.

Κάτοικος του οικισμού κάνει έκκληση για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, πως υπάρχουν φίδια και έντομα και πως πρέπει να βρεθεί τρόπος για καλύτερες υγειονομικές συνθήκες.