Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι και πάλι εδώ και μαζί με τις συζητήσεις περί αθλητών, ρεκόρ και επιδόσεων μέσα στα στάδια έρχονται και οι συζητήσεις περί… άλλων επιδόσεων. Των επιδόσεων που έχουν οι αθλητές στο κρεβάτι!

Μπορεί οι διοργανωτές να κάνουν ότι μπορούν (πχ. anti-sex κρεβάτια – στην κεντρική φωτογραφία ο Ιρλανδός αθλητής Rhys McClenaghan δοκιμάζει την ανθεκτικότητα του κρεβατιού), ώστε να αποφευχθούν οι σεξουαλικές επαφές ανάμεσα σε αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό, ωστόσο για να είναι σίγουροι έδωσαν δωρεάν και περίπου 200.000 προφυλακτικά γιατί στην τελική… άνθρωποι είμαστε.

Κι αν με όλα τα παραπάνω φαντάζεστε πως οι αθλητές όταν δεν τα δίνουν όλα για να κερδίσουν ένα μετάλλιο, τα δίνουν… στο κρεβάτι, η πραγματικότητα θα σας απογοητεύσει!

Τι πραγματικά συμβαίνει στο Ολυμπιακό Χωριό

Το τι πραγματικά συμβαίνει το αποκάλυψε η Αμερικανίδα αθλήτρια της κωπηλασίας, Έμιλι Ντέλεμαν, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο εξηγούσε τι πραγματικά συμβαίνει όταν σβήνουν τα φώτα στα γήπεδα και τα στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με όσα εξήγησε η Ντέλεμαν, της έκανε πολύ αρνητική εντύπωση όταν αντιλήφθηκε ότι σχεδόν κανένας αθλητής στο Ολυμπιακό Χωριό δεν είναι ενεργός στην εφαρμογή, μέσα από την οποία η ίδια προσδοκούσε να γνωρίσει τη μελλοντική της σχέση.

«Πρέπει να βρω άλλες μορφές διασκέδασης»

«Είμαι στο Ολυμπιακό Χωριό και μέχρι στιγμής τα περισσότερα πράγματα έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Το φαγητό, η ατμόσφαιρα… είναι τρελό. Όλα εκτός από αυτό… Τις προάλλες ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου και έκανα την αποθεραπεία μου σαν να είναι η δουλειά μου, γιατί είναι. Και χάζευα το TikTok και είδα κορίτσια να λένε ‘Γεια, άλλαξε τη γεωγραφική θέση σου στο Ολυμπιακό Χωριό αν θέλεις μερικά ‘μωρά’ πρώτης κατηγορίας’ και είπα ‘Θεέ μου, ιδιοφυϊές. Πρέπει να το αξιοποιήσεις στο έπακρο όπως έκανες όταν ήσουν στη Ρώμη’» είπε αρχικά.

«Δεν είχα κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή εδώ και χρόνια, οπότε μπήκα στο app store και είδα ότι προωθούν με μία καινούργια λειτουργία που έλεγε ‘κάντε match με επαγγελματίες αθλητές’» συνέχισε.

Ωστόσο λίγο αργότερα, η απογοήτευση είχε κάνει την εμφάνισή της…

«Άρχισα την εξερεύνηση, αλλά δεν έβλεπα κανέναν αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων. Σκέφτηκα ότι κάνω κάτι λάθος, αλλά ήμουν σε απόσταση ενός μιλίου από αυτή την ακτίνα και είχα δει μόλις δύο Ολυμπιακούς αθλητές» είπε, δείχνοντας την ενόχλησή της.

«Μπήκα με την προσδοκία να βρω κάποιες από τις μελλοντικές μου σχέσεις, αλλά δυστυχώς, υποθέτω ότι ψάχνουμε για άλλες μορφές ψυχαγωγίας και γι’ αυτό με βρίσκετε τώρα στο TikTok» κατέληξε.

@happydelly Olympic Village Tinder #olympics #olympicvillage #Paris2024 #tinder ♬ original sound – Delly

Κάπως έτσι, με ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων η νεαρή αθλήτρια «γκρέμισε» τον «μύθο» που ήθελε τους αθλητές να έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα στο Ολυμπιακό Χωριό.