O Λιούις Χάμιλτον , ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, απολαμβάνει αυτές τις ημέρες, τις διακοπές στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ο  Χάμιλτον επέλεξε το Μπόντρουμ (Aλικαρνασσό), ένα δημοφιλές θέρετρο, για να χαλαρώσει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Ο Χάμιλτον έφτασε στην Τουρκία μετά το Βελγικό Γκραν Πρι, όπου κέρδισε μετά τον αποκλεισμό του Τζορτζ Ράσελ. Αυτή η νίκη σηματοδότησε τη δεύτερη νίκη του Χάμιλτον αυτή τη σεζόν μαζί με αυτή στο Βρετανικό Γκραν Πρι.

Στο Μπόντρουμ, ο Χάμιλτον και η οικογένειά του απολαμβάνουν τα θαλάσσια σπορ, που αρέσουν στον πρωταθλητή

Εκεί βρέθηκε μετά από πρόσκληση ενός στενού του φίλου και εθεάθη στην προβλήτα του ξενοδοχείου με τις αποσκευές του. Η παρουσία του Χάμιλτον στο Μπόντρουμ έχει τραβήξει την προσοχή  όλων!

Ο Χάμιλτον πέρασε επίσης αρκετό χρόνο στο πολυτελές γιοτ «Cloudbreak», που ανήκει στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Alexander Svetakov.

Το γιοτ, αξίας 120 εκατομμυρίων δολαρίων, διαθέτει ανέσεις όπως πισίνα, σάουνα, αίθουσα μασάζ, κινηματογράφο και γυμναστήριο. Η διαμονή του Χάμιλτον σε αυτό το πολυτελές γιοτ πρόσθεσε μια πινελιά γοητείας στις διακοπές του.

Ο Χάμιλτον επέλεξε την Τουρκία για τις διακοπές του αφού υπέγραψε συμφωνία 500 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Ferrari, η οποία θα τον δει να ενταχθεί στην ομάδα το 2025.