Την πρώτη του ανάρτηση μετά τη διάκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ρεκόρ της τριπλής Ολυμπιακής νίκης που κατάφερε να σπάσει έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των κρίκων.

Ο σπουδαίος αθλητής περιέγραψε τα συναισθήματά του και ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του σε αυτή τη διαδρομή.

Δείτε το βίντεο με τον Πετρούνια στην αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούσης

YouTube video player

Τρία ολυμπιακά μετάλλια

«Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο! Πρώτη φορά συμβαίνει στον Παγκόσμιο Χάρτη της γυμναστικής. Τρισευτυχισμένος, τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω και έπεται συνέχεια! Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Δημήτρη Ράφτη, τον Νίκο Προβιά, τον Οδυσσέα Παξινό, την Ιβάνα Τζούριτς και φυσικά χωρίς την οικογένειά μου και τα τρία κορίτσια μου! @vasilikimillousi σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα! Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου δείχνουν και την δύναμη που μου δίνουν! @nprovias1 @ivana___djuric #3rdolympics #3rdmedal #parisolympics2024 #teamhellas #petrounias» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του, ενώ στις φωτογραφίες βλέπουμε στιγμές από τον αγώνα του και την απονομή.

Είναι σημαντικό να πούμε ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο μοναδικός αθλητής, ο οποίος κατέχει τρία ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία του αγωνίσματός του μετά το χρυσό στο Ρίο και το χάλκινο στο Τόκιο, καταφέρνοντας να γράψει ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

Δείτε την ανάρτησή του