Στο πλευρό του Εμμανουήλ Καραλή ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη, που τον «πίεσε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Του το έλεγε, το πίστευε, ήξερε τι θα συμβεί το βράδυ της Δευτέρας (5/8). Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τον Εμμανουήλ Καραλή και μετά από τον θρίαμβο του, μετά από το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, δημοσίευσε ένα video που μπορεί να χαρακτηριστεί προφητικό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ακούγεται στο βίντεο να λέει προς τον Καραλή ότι «αυτό δεν είναι live αλλά βίντεο που θα το ανεβάσω μετά το μετάλλιο, εντάξει;».

«Μακάρι, έλα να σε κάνω μια αγκαλιά γιατί έχω πεθάνει από το άγχος. Μακάρι να πάνε όλα καλά» ακούγεται να απαντά ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στους αγώνες του Παρισιού.

«Δεν είναι άγχος, είναι ενθουσιασμός» συνεχίζει τον διάλογο η Στεφανίδη με τον Μανόλο να λέει «το ελπίζω» για να πάρει την απάντηση «είμαι σίγουρη».

Δείτε το προφητικό βίντεο

Ο Εμμανουήλ Καραλής, έβγαλε αληθινή την «προφητεία» της Κατερίνας Στεφανίδη, και με μια σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του επί κοντώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αυτό ήταν το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα μας στο επί κοντώ των Ανδρών μετά το ασημένιο του Γιώργου Ρουμπάνη στους Ολυμπιακούς του 1956.